when plugg takes over..

...eller hur var det den texten gick?

har varit så sjukt duktig och plugga nu. Men, jag har kommit på, att om man bara sätter sig vid exempelvis köksbordet, och bestämmer sig för att läsa ex 1h i boken, sen ta en promenad, sen sätta sig igen och läsa uppgifter i problemboken i ca1h, för att sen ta en paus, då går det. Haha, jag börjar vekligen få pli på mig själv! :D
 Har aldrig riktigt varit bra i att ta tag i saker, så som att plugga. Inte på det här viset, men nu jäklar.

Och nu närmar sig även tentan, eftersom jag började ganska sent med pluggandet, så har vi bestämt att jag ska skriva hela företagsekonomi A i en tenta. Kommer bli en massa i det provet har ja insett, men det borde jag fixa. Hoppas jag, ni får hålla tummarna.. men tror det är typ 2 veckor kvar tills ja ska skriva tentan.. :)


Nu ska jag göra glass, sen ska jag sätta mig och plugga klart för i dag. Iaf vad jag hade tänkt att ja skulle hinna med i dag, får se om jag fortsätter ett kapitel till.

Måste även säga att min kompis Lollo (http://www.nattstad.se/louisebrantsberg) är så sjukt hurtig och duktig som är igång och tränar! Det är viktigt att få lite positiv respons så man fortsätter, så keep on going girl! ;) Du är superduktig <3



there's an endless battle to be won

Godmorgon! :)
Nej, jag har faktiskt varit vaken ganska länge, gick i alla fall upp vid 08.30. Hade tänkt sova ett litet tag till då, men jag kunde inte somna om. Så det var bara att kravla sig upp.


Nu ska mamma och jag försöka plugga lite. Sen ska jag fixa hos kaninerna, dom har möblerat om så fint och lagt typ allt i ena hörnet på buren. Och dom hjälps åt så fint, matskålar, allt spån, höet i höhäcken. Så dom kämpar på riktigt bra. Så sen ska jag förstöra allt deras arbete, elak matte.

Så nu ska jag sätta mig och försöka plugga, önska mig lycka till. För har verkligen ingen koncentration alls.




gott&blandat

Sitter vid stationära datorn nu, enda datorn som det gick att skriva ut ifrån. Så nu är bilderna utskrivna, men jag var tvungen att kolla igenom lite bilder när jag ändå satt här, och hittade en massa kul bilder!
 Så nu kan jag inte låta bli att ladda upp lite random bilder här :)


jag och 2 av mina kusiner, förra sommaren :)



Lollo och jag utanför emobaracken, i våras/somras tror jag?


Mina kära, och snygga, modeller Lollo och Mille! <3


Sen han jag tyvär inte ladda upp fler, kommer kanske fler senare :)

skrivare, underbart...

Visst är det underbart kul när man har en nätverksskrivare när ingen av datorerna kan hitta den?
Frustrerande!!! Och eftersom pappa inte är hemma, och inte kommer att komma hem på flera veckor så försöker jag fixa det själv, jag menar. jag och teknik hör ju verkligen ihop. Eller hur var det nu?

Suck, har startat om nätverket, stängt av och satt på skrivaren, men inget funkar ju. Min dator kan verkligen inte hitta den. Men våran förra skrivare finns kvar i lista på min dator, men den skrivaren är ju inte ens kvar, eller inkoplad. Sjukt! Jag har verkligen noll tålamod när det gäller sånt här. Tar en liten time out nu så kanske det funkar lite senare.. Eller nåt.

Har i alla fall pluggat en massa i dag, sen har ja ju hämta mormor och morfar, bruna var dom! Vill oxå utomlands, till något varmt ställe. Vore det inte underbart!? Kan man inte ta en bartenderkurs i något varmt land? Skulle lungt haka på i så fall!

Nu ska jag hitta på något att göra, någon som har förslag på vad man kan göra?

im not one of those who can easily hide.

Har varit i ridhuset i Askersund och hjälpt Mia att hoppa Kungen. Dom var superduktiga!

Nu sitter mamma och jag och kollar på Sveriges Mästerkock och dricker te.
Var en mysig dag hos farmor och farfar, kusinen, som fyllde 7, och faster från Göteborg var här. Sen kom kusinerna från Askersund också. Sen var det ett riktigt tårtkaklas med 7 sortes kakor, om inte mer. Så en sväng till ridhuset och få släpa på lite bommar var behövligt!

I morrn ska jag upp och hämta mormor och morfar som kommer från Thailand. Usch, inte kul för dom att komma hem till den här kylan, hemskt!

Nu ska jag kolla på den spännande utröstningen i sveriges mästerkock.

Kram Emma!

mumsigt recept.

Hej alla. har fixat runt lite nu på morgonen/förmiddagen. Skurit kakan jag bakat i går och fixat plats i frysen. Inte lätt!
I dag kommer kusinen från Göteborg och ska fira sin födelsedag, Grattis Malva!

Här kommer bilderna och receptet på kakan:


Nötmarsipanrutor
ger ca 24 st.

300g rumsvarmt smör
300g florsocker
1 ½tsk vaniljsocker
8ägg
6msk mörk rom
200g mörk choklad
200g malda hasselnötter
160g mjöl
1tsk bakpulver
4msk aprikosmarmelad
400g marsipan
150g mörk kakaoglasyr (Jag hade ingen kakaoglasyr utan smälte mörk choklad och rörde i lite olja)

Till degen:
Rör smöret poröst med siktat flor- och vanilj-socker. Separera äggen. Rör ned äggulorna lite i taget i smör- och sockerblandningen. Rör sedan ner 3msk rom.

Sätt ugnen på 175C. Låt chokladen smälta i vattenbad och sedan svalna tills den är fingervarm. Blanda och sikta ner mjöl och bakpulver. Rör ner lite smält choklad i äggsmeten och rör sedan ned omväxlande mjölblandningen, hasselnötterna och resten av chokladen.

Klä en bakplåt med bakplåtspapper. Bred ut smeten på plåten och grädda i ca 25min. Låt kakan svalna på galler.

Häll aprikosmarmeladen genom en sil (jag struntade i det, vart super ändå) i en liten kastrull. Rör ner resten av rommen hetta upp och bred sylten över kakan.

Lägg ut plastfolie på en arbetsyta. Knåda igenom marsipanen väl och kavla ut den på folien. Lägg den utkavlade marsipanen på kakan.

Gör glasyren enligt anvisningarna på förpackningen och bred den över kakan. Låt svalna och skär sedan i 24 jämnstora bitar.

Sen är det bara att äta! :D


Stackars liten sjukling.

Förlåt att jag har varit så oaktiv dom senaste dagarna. Men jag har legat i feber. Känner mig bättre nu, febern är i alla fall borta. Så jag börjar känna mig piggare!

I dag har jag bakat. Toh lite fina bilder, och den här gången ska jag väl försöka få lin bilderna oxå ;) Meeen, det blir i morrn. Men då kan jag lägga upp receptet oxå.

Har faktiskt inte provsmakat än, men den verkar riktigt god. Så hoppas på det. Men det lär vi märka i morgon, för längre än så kan den ju inte stå osmakad heller. ;)

Nu sitter jag och kollar på Ghost Whisperer. Spännande spännande! :D Tycker den serien är himla bra faktiskt!

Har väl inte så mycket mer att skriva om nu. Så det blir väl mer i morrn.


Kram!

Går inte annat än älska! <3

Ni som inte har sett det måste verkligen se serien, för den är helt underbar! Speciell hästfolk, för visst har dom fångat hur en ridskola ser ut så sjukt bra?


sjukling.

Usch, känns inte direkt som om jag är bättre än i går.. Frös så grymt i natt så jag fick sova med dubbla täcken! Helt sjukt. Har även sjukt ont i halsen, oxå känns det som om en bihåleinflamation är på g... Hur kurerar man sig mot det på bästa sätt?

Dricker en massa te nu i alla fall, vad nu det ska hjälpa mot? Haha, men, försöka går ju alltid! :D

Ska ju ha värsta mysigaste dagen med Lollo och Mille i morrn, men vet inte riktigt hur det ska gå! Men chansen finns väl fortfarande att jag ska bli lite bättre tills i morrn? Vi hoppas på det!
 Måste prata lite med girlsen <3

Osså tycker jag att vi kan väl ta och hoppa äver några veckor, eller månader rättare sagt, för nu är jag trött på all denna kyla. Kan vi inte bara ta och få sommar i stället? Det måste ni väl alla hålla med om? För nu är väl alla lite småtrötta på vintern och kylan..?





Inget konstigt aaaaallsss...

you don´t always have to be on top

Förkyyyyld!
Fasiken, det ger sig ju inte. Helt sjukt. Jag kommer säkerligen snart att kunna bilda ett team med rudolf med röda mulen... Inte så vidare skojj.
Dessutom så sitter jag och nyser var 10e sekund. Okej, kanske en viss liten överdrivelse där, men näst intill i alla fall.

Pluggandet går i alla fall bra, och jag har även hunnit med en promenad. Duktigt Emma!
Jag måste ju komma igång, kan man inte komma iväg till någe gym får man väl träna bäst man kan hemma. Det är bara det att det är så tråkigt att gå ut och gå själv. Jag finner inte riktigt någon motivation till det. Visst, om jag hade en hund, eller någon att gå med. Men nu är det ju lixom bara för min skull, och det är bara jag som tar tag i det. Och jag är inte så bra på att vara bestämd mot mig själv, och jag är riktigt bra på att skjuta upp saker.
 Fanns det ett VM i att skjuta upp saker, skulle nog jag ha ganska så goda chanser på en pallplats. Vet inte om det är bra eller ej, men det är nog mest dåligt.

Nu ska jag fortsätta plugga, sen kommer frisören hit (har det så lyxigt så frisören kommer hem till oss, då han bor granne med oss). Hoppas att jag får ha lite hår kvar, för det är grymt slitet!





Sjung om studentens lyckliga dar...

Pluggis.

Sitter som en riktigt liten pluggis nu. Förutom att datorn råkade komma fram, men har faktiskt varit duktig och lyssnat på en föreläsning, läst 2 kapitel i boken, och nu ska jag sätta mig och göra några uppgifter i problemboken.

Vill verkligen att jag ska göra det här fullt ut, så det inte bara blir halvdant. För en gångs skull ska jag väl klara av att göra något till 100%? Hoppas att det fortsätter så hela vägen nu bara!

Annars har jag inga direkta planer för i dag, ska gå ut och gå lite sen, så jag tar en paus från pluggandet lite. Sen ska jag väl fortsätta plugga.

Föresten så har jag blivit så sjukt förkyld, kan knappt andas genom näsan, och har så grymt ont i halsen. Har vaknat flera gånger i natt.. Hoppas på att det snart går över så att det inte blir värre!
  Kurerar mig med en massa te, så vi håller tummarna på att det funkar! :)

Nu ska jag fortsätta pluggandet,
Kram!

you make it easier when life gets hard

Mina vänner är bäst i hela världen! <3
Det kan man inte säga för ofta, bara så ni vet det, så älskar jag er mest!

har lite bilder nu på det jag köpte i dag, sååå, *trummvirvel*

Jeans från Letex:

Nästa par, även dom från Letex (haha finns ingen annan stans o köpa jeans i a-sund)


Fick även ett jättefint armband från mamma i alla <3 dag present:

(Har inget kort på skorna, men kan ju säga att dom är svarta, har klack och är fina :) )
Sen så hämtade vi ju böckerna i dag, så nu jäklarna ska det pluggas!

Shopping!

Har precis kommit hem nu.
Var inne och pratade lite på utbildningsförbundet, sen så gick mamma och jag lite på stan, och jag råkade visst få med mig två par jeans med mig, och när vi skulle tebax skulle jag "bara" in i skoaffären, så nu råkade ja få med mig ett par skor hem. Men man kan ju inte ha för många skor, eller hur?

Ska kanske ta lite bilder på allt och lägga upp här på bloggen, så får ni se hur mycket jag har fyndat, för allt jag köpte var faktiskt på rean :)

Jag vet inte, men jag verkligen har börjat älska skor. Det har jag knappt brytt mig om förut, men det har lixom kommit nu. Helt sjukt, men skojj är det! :D

good morning dear friends!

gomorron på er allihopa :)

Har fortfarande inte blivit av med halsontet, utan i dag känns det bara värre. Känner mig aldeles tjock i halsen, och det gör jätteont att svälja. Inge kul alls =/

I dag ska jag iväg och prata med läraren i Företagsekonomi, och se om vi kommer fram till något kul, så får vi även hoppas på brevbäraren har med sig ett brev som säger att böckerna har kommit. Svårt och börja plugga utan dom..


Hade fått en kommentar av någon (?) om vad jag söker för jobb, menar du hästjobben då, eller dom andra?
Kan ju igentligen säga att jag söker ungeför alla jobb jag hittar som jag känner att jag skulle klara av. Försöker även kontakta olika firmor och frågar om dom skulle vara i behov av hjälp.

Nu ska jag dricka upp mitt te, och hoppas att det blir lite bättre i halsen av det. Sen drar jag iväg mot Askersund.

Kramar


Hästjobb.

Jag är så grymt taggad på och ta ett hästjobb någonstans.. Kollade nu på arbetsförmedlingens hemsida, och dom hade ju grymt många olika hästjobb... Det var ett spec som jag tkt verkade riktigt kul, iaf o ha nu i sommar. Så mejlade och frågade lite mer, för det var mycket som var lite oklart i annonsen... Men vad jag förstog det som, så var man välkommen att bo på gården nu i sommar. Gärna tävla deras hästar och det  fanns boende för 2 pers. Så sjukt sjukt kul! Dock typ 2 mil utanför stockholm, men de får man ju ta! Kan ju vara kul och vidga sina vyer!

Så hoppas på att det känns som ett okej jobb om jag får någe svar av dom.


Pluggschema...

Har satt ihop ett planeringsschema med min lärare.. Tror det kommer funka, men då måste jag ligga i, och inte börja skjuta upp. För då kommer det inte funka. Men det känns bra nu. Det kommer bli bra, jag är peppad!

Vad säger ni, det här ska jag ju klara? Och inte ser det heller ut att vara långt kvar till sommaren när man lägger upp det så här. Den här tiden fram till sommaren kommer att gå fort, för snart är det vår!



Försöker även att måla naglarna lite mellan allt jobbdsökande och planerande. :)

Hela året har jag väntat på, Juni Juli Augusti..

Sitter i soffan framför brasan med ont i halsen. Förstår inte vad det kom ifrån! =/

I alla fall, sitter och söker en massa jobb. Överallt verkligen. Så nu är det ju bara att hålla tummarna, nån av alla 100000000 kanske hör av sig :)

Böckerna som jag beställ, Företagsekonomi A&B borde ha kommit i dag, men icke... Så nu hoppas ja på att dom kommer i morrn, skulle behöva börja med mitt pluggande nu, om ja ska hinna med att plugga 200p innan sommaren. Kan bli spännade!

har även fått en sån himla längtan till sommaren, tack vare min kära Louise http://www.nattstad.se/louisebrantsberg
Massa sol och härliga sommarkvällar, jatack! <3




Born in the USA.

Fick lite sakna USA känsla nu när vi hämtade pappa vid tåget... Så nu kommer det en liten bildbomd.. Eller liten och liten, det får vi se, beror lite på hur många jag orkar ladda upp! ;)
Enjoy! :D

Utsikten från våran balkong

På stranden med den andra svenska familjen.

I Gettysburg

Baltimores djurpark.

New York

Högst uppe i Empire State Building

Central Park


Nu orkar ja inta lägga upp mer bilder, o ni orkar nog inte kolla på mer bilder heller ;) Kommer kanske mer en annan gång :)

Memories from yesterday.

Här kommer bilderna från skogsturen i går med mamma och Henrik! :)



Någon som kan gissa på vad detta är? Och vem av oss som bestämde vad det skulle bli?

Även då denna?

Glad alla hjärtans dag alla <3

Är med och tävlar!

Nu är jag också med och tävlar om John Whitaker benlindor!
Tävlingen finns på Karin Warnmarks blogg! :D http://warnmark.blogg.se/



Tävlingen hittar du här ----> http://warnmark.blogg.se/2011/february/bloggtavling-vinn-benlindor-fran-john-whitak.html <-----


Alla Hjärtans Dag <3

Glad alla hjärtans dag! <3

Hoppas att ni alla får en underbar dag!
Jag sitter och äter frukost, ska snart iväg mot Hallsberg för att hämta upp Pappa. Han ska igentligen inte hämtas upp förens vid typ 14.00. Men har en massa som ska fixas innan det, så borde nog åka ganska så snart.

Men nu ska jag gå och fixa mig iordning. Ha det så bra alla, så ska jag försöka få in bilderna från igår. Har dom på mobilen, och den har stängt av sig och jag fick helt plötsligt någon black out och kommer inte ihåg min pin.... Jag har aldrig glömt bort min pin... Nu flög den lixom ut ur huvudet.. Panik! Hur klarar man sig utan en telefon?

Får se om jag överlever dagen, så hörs vi senare!
Kram!

Here I am, this is me

Haft en bra helg, superkul fredag och en jättemysig lördag och söndag. Var mysigt att träffa släkten i Lördags! Min kära bror var ju även hemma, så det var kul att få prata med honom lite igen! :)

I dag tog Henrik jag och mamma en promenad i skogen och gjorde fina mönster i snön på ett gärde. Kan ju lägga upp bilderna vi tog så kan ni ju försöka se vad vi har målat! Haha, Vi gjorde 3 st mönster, vi bestämde ett var, så ni kan ju gissa vem som bestämde vad ;) Tror nog inte det borde vara allt för svårt!

Okej, så bildena kommer nog i morrn, eller senare i kväll. Har dom inte på datorn än..

I morrn ska ja hämta min far vid tåget! Då kommer han hem från USA! :D Ska bli skojj! Ett tag sen jag såg han nu!

Nu ska jag fortsätta kolla på En prinsessas dagbok 2.

partyn och kaffekalas

Måste tacka för alla gratulationer jag har fått!

Jag hade en superkul kväll i går med en massa underbara vänner! Tack alla, ni är underbara! <3

I dag har jag haft kaffekalas med släkten med tårta och en massa kakor. Jag har ju dock inte riktigt lärt mig att dricka kaffe än. Det är inte riktigt min grej.

Min kära bror har även kommit hem nu över helgen! Superskojj! Så nu ska jag gå och umgås med honom lite :)

Kramar Emma

Vad är det för dag i dag, är det en vanlig dag...?

Det ni! Någon som kan gissa??

Det är ju jag som fyller ååår juu :D I dag fyller jag 20!!
Så nu är det saker som ska fixas!! Superskojj!

Bloggar kanske mer senare!

Kramar!

...don´t let the bed bugs bite.

har bakat världens finaste muffins i kväll, tog kort på dom, men har inte sladden till mobilen här. Orkar inte riktigt gå och hämta den, så det får helt enkelt bli så att jag lägger upp bilden i morrn! :) Den som väntar på något gott...

Har lite ångest för vad ja ska ha för kläder i morrn... Har inte riktigt bestämt mig än.. Svårt svårt, tycker jag behöver mer kläder! :) Och skor. Haha, men jag överlever nog som det är nu :)

Nu ska jag snart försöka sova, för nu är typ filmen som jag kollar på typ slut. Så jag kan gå upp lite tidigare än vanligt. Eller ska man säga inte lika sent som jag brukar? Haha

Kram Emma


I throw my hands up in the air sometimes.

Filmkvällen i går vart super! Vart först bjuden på mat hos Tim, och lite senare på kvällen kom Lollo när hon äntligen hade slutat på jobbet :)
Kollade på Inception. Har inte sett den förut, och jäklarns var invecklad den är. Men den var superbra!! :D Kan hända att man förstår lite mer av den om man kollar på den en andra gång sen.. ;)



i morrn är jag inte tonåring längre!! hur sjukt är inte det? Herregud, jag fyller ju 20! :O Då är man ju stor! Läskigt läskigt...

Har ni det som jag för tillfället med detta eviga snöande? Precis som man började se våren komma... Men man borde väl förstå att det inte kunde få vara så, det är ju trotts allt bara början av februari.. Men jag känner ändå ingen glädje alls när jag ser snön falla.. Desto mer känner jag att jag verkligen borde gå ut och skotta snart.. Innan det blir allt för tungt!
Men nu när jag sitter framför brasan och känner hur varmt det är om ryggen (sitter med ryggen mot brasan) känns det inte direkt lockande och ge sig ut och skotta.

Har föresten pratat med syon i dag, och på måndag, om jag får hem böckerna då, kan jag börja mitt pluggande! Är taggad! Nu jäklar ska det pluggas!

Hoppas ni alla har en bra dag i snöyran!

Telefonfobi.

Har jag nämnt att jag verkligen har fått telefonfobi? Eller fått och fått, men jag har inte alltid haft det. Jag brukade vara väldigt modig när det gällde att ringa. Men nu, hjälp, det går bara inte. usch, jag tycker inte alls om att ringa till människor jag inte känner.
Det borde ju inte vara läskigt, jag menar, människor jag inte känner. Det spelar ju ingen roll om jag råkar göra bort mig, varför jag nu skulle göra bort mig.
Nej, det känns verkligen töntigt att ha sådan fobi för att ringa. Kan man träna bort sånt?

Nu har jag i alla fall precis kommit ur duchen, ska försöka hinna med att baka något till i kväll, men, förlåt mig Lollo, jag vet inte om ja hinner riktigt. Jag hade visst inte så bra med tid som jag trodde. Haha, sämst.

Ska i alla fall snart iväg, ska förbi och köpa spån till kaninerna, lämna in skorna till skomakaren mm. Sen har jag värsta idétorkan. Vad ska man baka? Vet inte ens hur många som kommer till filmkvällen. Och det ska väl kanske vara något som inte är så svårätet, eftersom vi kommer att sitta i soffan och äta det...

På fradag fyller jag 20år. Hjälp! :O Då är man ju inte tonåring längre!
Känns lite tråkigt då det inte kommer särskillt många av mina vänner på festen.. Typ inga som kan.. Men så är det, ibland hinner man ju inte med allt. Kommer nog bli sjukt kul i alla fall! :) Snällaste Tim har i alla fall lovat att jag ska få låna lägenheten, men får nog be han att bjuda in sina vänner, annars blir vi typ bara 3st ;) Vilket i och försig kan vara kul det också, haha.

Nu ska jag försöka hinna med allt som ska hinnas med!


Jag är också med och tävlar!

Jag är med och tävlar om ett supersnyggt John Whitaker schabrak hos
>>> http://johannagrant.shapemeup.se/2011/01/27/bloggtavling/ <<<




Passa på att vara med du också! :D

Snygga armband!

Har inte satt igång och bakat ännu, men funderar på att snart baka något. Lollo kom med den suveräna idén att jag ska baka något till filmkvällen i morrn, några tipps på någe kul att baka?

Har kollar på alpint VM aldeles nyss, gick inge bra för Anja i dag. Men men. Sjukt duktiga är dom allihopa i alla fall! Går ju sjukt fort!!

Måste bara tipsa er om några sjukt snygga armband som jag vart tipsad av en kompis om.
Dom görs av hästtagel, du skickar alltså in tagel från din häst och får tillbaka ett armband av det. Dom är verkligen supersnygga! Har inte beställt någon själv än, men funderar starkt på att göra det. Inte är dom farligt dyra heller.
Så jag tycker alla ni hästintresserade ska kika in på den här hemsidan!
>>> http://sierradancer.se/?page_id=140 <<<


Visst är dom snygga??

Frukost!

Tog sovmorgon i morse, och gick upp strax efter 9. Mysigt! Sen har jag ätit frukost, har fått någon slags dille på o ha keso på mackan. Haha Massa gott är det!

Nu ska jag ut och köra in pellets, för den börjar ta slut. Och det är faktiskt ganska skönt att kunna duscha i varmvatten ;) Eller vad säger ni?

Sen har jag inte riktigt några planer för resten av dagen. Så det blir ju spännande och se vad det blir. Jag har en känsla av att jag kommer att baka en hel del i dag oxå, men man vet aldrig!


Bageri

Man skulle kunna tro att jag har ett litet bageri här hemma i dag! :) Så mycket som jag har bakat! Riktigt skojj är det, när man inte har några krav på hur mycket man ska hinna på dagen, eller vad man ska göra. Utan man kan ha hela dagen sysselsatt, utan att stressa. Jättemysigt!

Har varit en sväng vid båten, som står uppe på land nu och väntar på sommaren. Såg bra ut och ingen snö var det på presseningen heller.
Sen har jag beställt böcker till Företagsekonomi A och B. Så jag kan komma igång med pluggandet! Hoppas bara på att jag ska hålla ut och och börja skjuta upp pluggandet nu när det är på distans och man inte riktigt har någon som är där och puchar. Men det ska jag ju fixa, eller hur!?

Skulle ha tagit bild på allt jag bakat i dag, men det vart inte riktigt så, så nu får överleva utan bild. Får helt enkelt ta bild i morrn i stället! :)

 Sen tycker jag att ni alla ska kika in på Louise Brantsbergs blogg! :D
http://www.nattstad.se/louisebrantsberg

Massa kramar!

Bild från i somras.

underbara vänner och livet i helhet.

Har haft en superbra helg med en massa underbara vänner. Tack alla, ni är bäst <3

Det känns som om det värsta är över, men efter det som hände så känns det fortfarande i mig. Men man måste ju kunna gå vidare, lägga det bakom sig. Och försöka ta lärdom av det som hände. Eller någe sånt.
  Annars går dagarna på och jag håller tummarna för jobb någonstans! Börjar redan bli tråkigt att vara utan jobb igen.

För tillfället håller jag på att baka Mormors mockabitar. Mums! Måste ju ha lite att bjuda på när släkten kommer på lördag.

Har inte mycket mer att skriva om för tillfället, men jag återkommer väl kanske i kväll! :)


Tog kort med mobilen, därav den underbara bildkvalitén! ;)
När ja laddade ur mobilen hittade jag även gulliga kort på Mixie från när jag var hos Lollo en dag :)
Myshund! :)

berg&dalbana.

För tillfället är jag verkligen i en berg&dalbana. Inget går som man tror, och livet tar en lite dit det vill.

Förlåt för mitt förra inlägg, men allt känns så himla hopplöst just nu. Har aldrig känt mig så värdelös som jag gjort den senaste veckan nu.

Men, som tur är så har jag sådana underbara vänner som alltid ställer upp, så i går åkte jag hem till Lollo och jag kunde få berätta hela historian och lätta på hjärtat. Underbara Lollo! <3 Sen så drog vi ut till Kvinnersta för att kolla på showen, som kvinnerstaeleverna ordnat. Superduktiga var dom!
Där träffade vi Malin och Mia!! <3 Superskojj att träffa dom igen!

Sov över hos Lollo i natt, o i morse så red vi ut på bästaste hästarna! <3 När vi red ut dom första 2 hästarna var det himla blåsigt och snöigt, man kunde knappt kolla framåt!
Men när vi red ut dom andra så var vädret aningens bättre, men blåsten var kvar! Men suupermysigt var det att få komma ut och rida igen! tänkte ta bild på calle o Bönis (som jag red i dag) men det glömde jag såklart bort. Men men, får väl bli fler gånger!

Nu ska jag gå och kolla hur det ser ut i ugnen, där jag har stallt in en morotskaka som jag bakat, sen ska mamma och jag iväg till mormor och morfar på kvällsmat.

ha det så bra alla!

värdelöst.

Ibland är allting så sjukt jävla värdelöst.
Jag känner mig värdelös, mitt liv är värdelöst och allting går åt helvete. Jag kan ju inte ens ligga hemma och vara sjuk en dag utan att förstöra någonting, som inte ens är i närheten av mig.

Fan.

RSS 2.0