Örebrobesök.

I dag har jag inte gjort mycket. Städat och fixat lite i rummet, oxå har jag fixat lite i farmors trädgård som jag har lovat henne att göra ett tag nu! Har varit himla fint väder i dag faktistk! bara att njuta!

I morgon ska jag in till Örebro, Lollo ska komma med Bengan och plocka upp mig. Ska bli kul, var ett tag sen ja träffade henne nu! Bengan med för den delen ;)
Skulle ha blivit utgång i kväll för Lollo och min del, men det vart uppskjutet, så jag hoppas på utgång nästa onsdag!

Nej, nu ska jag sova så jag kommer upp i morgon. Det blir en tidig morgon, och sånt är jag verkligen inte van med! Hemskt vad jag har blivit bortskämd av att vara hemma och göra ingenting! Men det ska väl inte bli allt för långvarigt hoppas jag på. Så får väl försöka göra det bästa av det, det kommer väl en tid då jag önskar mig just det som jag har nu. Synd att man inte kan blanda det så det blir lagom? Men man kan väl kanske inte ha allt förstås..

Natti natti på er allihopa! :)


"Ordning är till för idioter, vi genier berhärskar även kaos!"

I dag var jag och mamma in till Motala för att besiktiga bilen, så då passade vi även på att gå i lite affärer! jag köpte 5 böcker för 55kr!! =D Helt sjukt! :D

Annars så är allt som vanligt här hemma. Jag söker jobb för fulla muggar, och får inga svar. Men jag söker i alla fall! Alltid något. Men känns  ändå som om jag inte har någon koll alls på vart livet för mig.
Har ingen som helst aning om vad jag vill göra. Jag vill ju plugga vidare till något, men jag har typ inte en aning om vad jag vill plugga till... klart jag har några riktlinjer, men det finns så sjukt många olika saker att plugga till så det är helt sjukt!
Känner mig helt förvirrad. Så igentligen vet jag väl inte riktigt om jag behärskar kaos? Om man nu kan behärska kaos... haha kaos är väl ändå alltid kaos?

Kramar Emma


Pass, hästar mm.

Har så mycket att säga, men orkar inte riktigt nu känner jag. Var uppe sent i går, gick upp tidigt i morse, och ska upp tiditg i morrn. Känner mig trött bara jag tänker på det!!!

I dag har jag varit inne i örebro och fixat lite. Förnyade mitt pass nu när jag snart ska iväg!!! Hihi, har ju inte sagt något till till er än, men mer info kommer när ja har mer tid :) Så håll ut :)
När jag var klar med det så tog jag bilen ut till Bönis för att rida, plockade även upp Ida på vägen! Var riktigt trevligt med sällskap i stallet! :) Det var skojj Ida!

Så nu ska jag sova, hoppas ni alla har det bra!
Kramar!

P.s Ida fotade i dag när ja red Bönis, så hoppas på att få något av henne senare, så lägger ja upp dom här! :)

The boat

I dag vart det en ganska tidig morgon, sen drog mamma pappa och jag iväg till båten och fixade upp ställningen till den inför vintern. Det vart så bra så! :)
Så nu har Hulda tak över sig under vintern!

Det tog större delen av dagen, så vi kom hem runt 4 tiden på eftermiddagen.
Sen har jag inte gjort mycket, jag bakade muffins, Frysta muffins heter dom. Sjukt goda! Kan rekomendera dom till er! Sjukt lätta att göra, bara o röra ihop! :D

Lägger ut receptet här, så om ni inte har något att göra, så vet ni vad som kan göras! :D

Frysta Muffins
Ingredienser:
2 ägg
3dl socker
1 ½ tsk vaniljsocker
4 msk kakao
1 ½dl mjöl
1krm salt
100g smält smör

Ingredienser glasyr
100g smält smör
4 msk socker
4tsk kakao
1dl grädde
1dl mjölk
2msk mjöl


Vispa ägg och socker.
Blanda sedan i alla de andra ingredienserna. Klicka sedan ut smeten i formar.
Gräddas mitt i ugnen, 160grader, 13min.
Börja med glasyren när de gräddats ca 5 min.
Blanda ihop ingredienserna i en kastrull och låt det koka upp tills det kokar. (Akta så det inte bränns fast i bottnen)
Häll glasyern direkt över muffinsen när de tas ur ugnen. Låt svalna. frys sedan in muffinsen och servera de frysta.
MUMS!

Så nu vet ni alla vad ni ska göra om ni får lite tid över!
Kramar!

förvirrad.

Jag känner mig väldigt förvirrad med allting för tillfället. Vet inte vad jag vill, inte med något.

Men i alla fall, jag har något spännande på g, men tänker inte säga det här förens det är helt klart.. Men håll alla tummar ni kan!

Har tyvär ingen ork till att blogga, för jag har ingen ork till nått. Nu ska jag lägga mig på golvet och tänka lite (jag vet, det är lite konstigt, men man kan inte alltid vara normal), sen ska jag baka. För det har jag i alla fall lust till.

Någon mer som vart sjukt rädd av ovädret som var i går, lyste ju för fasen upp hela himlen!

Räddaren i nöden!

I dag känner jag mig allmänt nere, och förstår inte alls var jag fick gårdagens energi ifrån!? Nån snäll människa som har lite positiv energi som vill dela med sig av den till mig? Du är i så fall varmt välkommen!!

Men mamma är hemma i dag, och hon kom hem med CocaCola Cherry, och den räddar verkligen min dag! <3 underbart!! har inte sett sådanna i sverige, endast när vi vart i Frankrike, dock fanns den endast på burk, men vad fasen, den finns ju att köpa i Sverige i alla fall! Underbart!

Nu ska jag fortsätta mitt eviga letande efter jobb. Hur onödigt är det inte att sitta och söka en massa skitjobb för att i alla fall inte få ett enda??

Hoppas ni alla därute har en bättre dag än jag.


Det skulle varit sol ute om det inte var så molnigt.

har varit ute och fotat lite i dag för att få ihop lite bilder till en ny header, så nu har jag fixat en ny. Såå vad tycks? :S Var lite kul och fixa, men det är sjukt krångligt att ta bilder på sig själv :O

nej, nu ska jag ut och klippa gräset!

Kramkram


Carpe Diem.

Vaknade ungefär 09.30 i dag, då var jag faktiskt riktigt hurtig och gick ut och gick en sväng! Hur skönt som helst! Nu har jag ätit frukost och ska fundera på vad ska göra resten av dagen..
Ska bara dricka upp mitt körsbärs te <3 sen ska jag ut igen tror jag, det är ju underbart väder ute! Bara att njuta av det så länge man kan!

Men jag önskar att ni alla får ha en superbra dag, för det ska jag ha!
I dag är en bra dag, och jag ska njuta över att jag är jag och vara glad! Bara man bestämmer sig för att det ska bli en bra dag, kan ingen ändra på det, Låt ingen ändra på det!
Kramar!

Carpe diem, fånga dagen. Lev varje dag som om det vore din näst sista dag, inte sista, då slipper ni göra saker som bangyjump och falskärmshopp mm. -Fina visdomsord från Filippa Barks lärare.

tog lite bilder när jag gick i dag :)



All by myself...

I dag har det varit en ytterst ointressant dag utan några som helst händelser. Som alla mina andra dagar då.. Men här ska det inte sittas och hänga läpp, det blir ju inget bättre av har jag hört!
 Så i dag har jag kollat runt efter jobb, och även kollat runt bland sjuuuukt många olika universitet. Jag tror faktiskt att jag till och med har hittat några som verkar kul! helt fantastiskt! Haha

Min hosta, som jag har haft väldigt länge, är fortfarande kvar.. Skulle bli väldigt lättad och glad om den hade lust att ge sig av från min hals!

även om inte alla kommer fatta den här kanske, men i dag hade jag världens bästa läge till att använda The Bend and snap! Men jag gjorde det inte. Vet inte om det hade blivit vidare uppskattat, mer än att personen i sig hade gett mig en rädd blick och snabbt försvunnit därifrån... haha, men det kunde ha varit värt ett försök..

nej allihopa, nu ska jag sjunga vidare till Celine dion´s All by myself och fundera på om jag ska kolla på film, leta upp någon bra bok som jag kan börja läsa i, eller kanske sova!? Tänk att det ska finnas så många olika val här i livet!
Ha det så bra!
kramar!

Örebro o tebax

Så nu är jag hemma, och ska börja baka. har bara inte riktigt bestämt mig för vad än. Men det blir nog några muffins :) Smidigt och bra!

Åkte i alla fall med mamma in till Örebro i morse och åkte ut till stallet och red Bönis. Var tänkt att Lollo och jag skulle rida ut, men så vart det inte riktigt, för Lollo skulle på träning med Britney ikväll, som hon hade glömt bort, så Lollo fixade några hinder åt oss i paddocken så hoppade jag lite. Lollo skulle även fota när jag hoppade, men då kom veterinären precis som skulle kolla på en av hästarna i stallet, så Lollo fick assestera honom. Men det gick superbra att hoppa, även utan fotografen och min personliga instruktör Lollo ;) Bönis gick som en klocka! underbaraste är hon! <3

Så nu ska jag leta fram något skojj recept.
Ha det så bra alla!
Kram


hihi, svettig och geggig vart hon! Söthästen!

dejt med kudden!

Ska upp tidigt i morrn, så känner att jag verkligen verkligen borde sova nu, men hittar en massa "ska bara". Men är sjukt trött och börjar få svårt att hålla ögonen öppna, så nu blir det nog att sova i alla fall!
 I morgon ska jag iväg till Örebro och rida Bönis, vi ska sällskapa med Lollo o Britney och rida ut en sväng på morgonen innan hon drar till jobbet! Ska bli mys! <3
Har även varit och röstat i dag! Blir spännande o se i morrn hur de blir.. Men måste säga att jag inte är riktigt inne i politiken...

Men god natt på er, för nu somnar jag snart med datorn i knät!
Kramar


Strömpis!

Hittade en bild från i fredags på Niklas, Anders, Maya och mig på orebroguiden.se som jag snodde :) Bara för att vi är snyggast ;)

åter i Sänna.

Hade en så kanonkul kväll/natt i går med dom bästa!! Tack för den underbara kvällen allihopa! hoppas ni hade lika skojj som jag hade!

Nu är jag hemma i Sänna igen, och är sjukt trött.. vart inte många timmars sömn i natt, för det vart en ganska så tidig morgon..

Har inte riktigt ork att skriva mer, och det finns kanske inte så mycket mer att skriva om nu, för tillfället.

Men ni får ha det så bra allihopa!
Kramar

På´t igen!

Då är det bara att tagga om!
Utgång i kväll igen, och jag börjar faktiskt bli taggad på det nu! Ska bli kul!
Har varit ute och fiskat med Henrik i dag, först fick jag bara en massa sjögräs, men sen fick jag faktiskt första (och enda) fisken för i dag! :D

Så nu har Henrik precis åkt hem igen och jag sitter och lyssnar på Oskar Linnros. Ska med bussen som går om en timme, så känner att det är dax att byta om och börja packa snart... Men jag är på något konstigt sätt alltid ute i sista sekund, även om jag oftast har gott om tid i början.. Nån mer som känner igen sig?

Tog faktiskt lite bilder när vi va ute och fiskade i dag, så lägger upp dom här, sen ska jag fixa mig iordning!




Hoffmaestro!!

Förlåt för den sega uppdateringen, men även om jag har all tid i världens lyckas jag ändå att inte hinna med bloggandet. Men men man kan ju inte hinna med allt.

Men i onsdags, i går, var jag på Ritz där Hoffmaestro var o spelade, grymt kul, och grymt mycket folk. Men hela kvällen var en riktigt lyckad och superskojj kväll med roligt folk! Lollo och jag stannade och åt en pizza innan vi gick hem på natten, supermysigt!

Så i morse, fick Lollo nästan dra mig ur sängen, usch vad trögt det gick! Skulle med henne när hon skulle hämta bilen så jag kunde få skjuts hem till henne eftersom jag hade Bönis i dag.
Så när Lollo drog vidare och skulle jobba gick jag ut i stallet :) Ridturen började bra med superväder och jag hade stallt upp några hinder. Men bara efter några språng kom det världens regnskur, shit, jag var verkligen heeelt genomblöt! Himla mysigt! haha

Så nu ligger jag i sängen, helt slut, gick faktiskt runt en massa i Öbrbro, då jag är sämst på att hitta gick jag lite vilse då jag skulle från Mille till mammas jobb. Men, jag hittade ju tillslut i alla fall! Haha Mitt lokalsinne är seriöst sämst!

Nu ska ja kolla bussar inför i morrn, då taggar vi utgång igen!

Nattinatti
Kramar

Tog en bild på Bönis i dag när vi skrittade runt, med min mobilkamera, som inte är den bästa. Men Bönis är sötast i allafall!


Full fart!

Har precis kommit hem, har varit hos tandläkaren på undersökning, vilket gick väldigt snabbt då det inte var några problem. Skönt det! Nu är det ju sista året jag har fri tandvård!! Så sen kan det bli riktigt dyrt.. Usch!
Sen hälsade jag på mormor och morfar som har kommit hem från deras bussresa nu. Sen åkte jag förbi vid Ica och handlade lite, mamma och pappa kommer ju hem i kväll. Så kan ju vara bra om det finns lite i kylskåpet då!

Så nu ska jag ut och klippa gräsmattan medans det är fint väder, sen ska jag städa inne. Det behövs inte så mycket igentligen, men kan vara skönt att dasmsuga lite och fixa iordning i alla fall.

Så nu ska jag ut, vart ett ganska värdelöst inlägg känner jag, men om det nu var någon som undrade var jag håller på med, så vet ni nu! Haha!
Ha det så bra alla!
Kramar

tröööööööött!

Gick upp tidigt tidigt i morse (sov ju över hos Lollo <3 ) Så gav vi hästarna frukost, åt lite frukost själva och tog ut hästarna i hagarna :) Förutom P-W, som Lollo skulle tävla, och Bönis som jag skulle rida.
Så Lollo drog typ iväg mot tävlingen när jag satt upp och börjat skritta Bönis.
 Jag red ju Bönis i fredags oxå, då gick det ju lagom bra. Usch vad hon inte ville arbeta. Men i dag så gick det så sjukt bra. Efter att vi hade bråkat en stund, så gick hon så himla fint! Underbaraste Bönis! Tog även några språng över lite hinder, det gick super! Underbart att få rida igen!
Underbaraste Bönis, hon är så sjukt kul att rida, så mycket energi och sådan glädje. Inte hela tiden, då det faktiskt inte är kul och inte få sin vilja igenom ;) Men när man får henne och slappna av så är det helt underbart! Gosigaste är hon! :)
Sen drog jag iväg mot Askersund för att jobba. På grund av att det var Chokladmässa i askersund i dag, var det grymt stressigt i dag på jobbet. Men roligare det än när det inte kommer någe folk alls.
Nu ska jag snart sova, för jag är grymt trött, och ska ju upp och jobba i morgon med.
Så himla skönt att ha något och göra nu! Efter att bara gått hemma och gjort typ ingenting.

Men nu ska ja sova, ha det så bra alla!
Kramar!


Allt på en gång, som det ska vara!

precis, nu i helgen är det fullt upp, underbart!! :D Älskar det!
Ska rida Bönis Fredag,lördag,söndag, och ska även jobba Lördag och troligtvis även söndag!
Det krångliga är bara att hästen är inne i örebro och jobbet inne i askersund... =/
Så söndagen känns fortfarande lite oklar hur den ska bli, får se om jag hinner med Bönis då.. men hoppas!
I alla fall så åker jag iväg och rider Bönis i eftermiddag, sen sover jag kvar där hos Lollo och rider Bönis på morgonen innan jag åker mot jobbet! Blir super! :D

Ska bli så sjukt kul och få rida Bönis igen! Längtar!

I går kom Markus hit och hälsade på, det var trevligt. Väldans längesen vi sågs! Men det var kul och sitta och prata en stund!

Nej, nu ska jag leta fram min jobb t-shirt, som är någonstans..

Ha det så bra alla!
Kramar!


Finbesök!

Japp, så sant som det var skrivet! Har besök här av Malin! Haft en trevlig dag och har nu en fullspäckad filmkväll framför oss! :D
Har tagit lite bilder under dagen, så ja låter dom tala för sig, en bild säger mer tusen ord!

Ha det bäst alla!
Kramar









Ensam, igen.

Henrik har åkt hem, han gjorde det i går kväll. Så nu är jag själv här hemma, igen. Trååååkigt.
Men i morgon kommer Malin hit <3 Ska bli skojj!!

I dag har jag inte gjort mkt, har sådan jobbig hosta från och till, och ont i huvet, så finns inte mycket jag kan göra. Har städat lite, och inte har det gått fort, och inte har det blivit mycket gjort, men jag har i alla fall gjort något. Har varit ute en stund även, men var mest på trädgården bara, och vattande alla blommorna. Helt sjukt vad blommor mamma och pappa har överallt, inomhus och inomhus. Helt sjukt!! Och även är det helt sjukt att jag inte har dödat en endaste än! haha!

Nej, nu ska jag ut och gå, eller cykla en sväng, har inte bestämt mig än.. Spännande!

ha det så bra alla!

Fick föresten ett mms  av mor o far, som är i Frankrike för er som inte visste. Det var en bild på dom vid en strand vid havet. Nej jag är inte avundsjuk.

ha det så bra alla!
Kramar!

Hittade en söt bild på Ida o Offe, sötaste är dom! <3

kräftisar!

I morse vart jag väkt av att min kära bror höll en levande kräfta bara några centimeter ovanför ansiktet. Usch, läskigt var vad det var. Så nu är vi i full gång med kräftkok, eller ja, mest Henrik, men ja hjälper till lite grann, på mitt sätt.

Har även kollat runt lite efter jobb, kollade på YardAndGroom, och fasen vad taggad ja blir på att jobba utomlands!!! Varför ska man inte prova på det, igentligen. Det måste ju finnas något ja kan göra. Vore så sjukt kul om jag bara vågade. Det är det värsta, jag tror inte jag skulle klara av det riktigt.. Jag mena, om ja ska jobba i ett stall, hur skulle jag klara av det, ja är ju inte så duktig med hästar? Tänk om ja kommer till ett stall, så tycker dom att man är jättedålig.. Men det är ju värt att prova i alla fall. Får se hur det blir, mycket snack men ingen verkstad ;) Är det ens så man säger? haha

Nej nu ska ja hjälpa henrik, sen ska han o jag ipp till farmor o farfar o äta, dom är så snälla och bjuder upp oss o äta :)

Ha det så bra alla!!
Kramar!


Badkaret fullt med Kräftor!

rubrik.

I dag har jag tillåtelse att få tycka synd om mig själv.
Skulle haft utgång med bästaste Lollo med flera, men i stället sitter jag hemma och hostar halsen av mig. Ville verkligen gå, hade sett framemot den här kvällen... Så sjukt dåligt att jag skulle bli sjuk nu. Men men, det blir väl fler kvällar.
Nej, nu slutar reklamen till filmen, så nu ska ja fortsätta kika på den.

ha det så bra alla!
kraam!

Passa på o lägga upp en bild som i alla fall jag blir glad av, Jag med bästaste Kattis, Lollo och Ida <3


RSS 2.0