ibland blir det mycket

Nu är det mycket på jobbet. Eller ja, det har varit mycket hela tiden. Men nu börjar det bli jobbigt när det hela tiden känns som om allt går fel. När man har så mycket som förväntas av en, och när man helt plötsligt ska ha så mycket mer i huvudet än man är van vid.
I går vart det helt plötsligt bara för mycket. Det kändes helt plöstligt som om jag var helt värdelös, och varför ska ja helt plötsligt inte klara av dom saker som jag förut kunde göra i sömnen. Men när jag ska hålla koll på vad alla andra gör, och i fall dom gör det, eller om dom gör rätt, och sen sköta mitt jobb oxå, är sjukt svårare än vad man kan tro.

Men i dag har jag tagit nya tag, och i dag ska det vara en awesome dag! Nu kan det ju bara inte bli värre, helt enkelt.  Så frå och med nu är det nya tag, och nu ska allt gå super!

Nu ser jag i alla fall fram emot att min Mamma, moster och kusin ska komma ner hit den 14maj! Har frågat om en extradag ledig då, så det hoppas vi på!

i dag är det split-jobb igen... 12-16 och sen 19-23. Så nu är det snart dax för mig att gå tillbaka till jobbet igen.

Hade även helt glömt bort att det var valborg i dag, dagarna går verkligen in i varandra. Har noll koll här borta!

Önskar er alla det bästa därhemma!! :D


så mycket vart det av det

Det vart ju inte mycket bloggande här inte ;)

Här är det fullt upp i alla fall. Saker att göra hela tiden, och vad som känns som långa dagar på jobbet, även om jag inte jobbar mycket mer än 9h om dagen.. Men det är kul! Kul att vara tillbaka på CapoBay!
Jobbar splitpass nu, 11-15 och sen 18-23. Så det känns som om hela dagarna spenderas på jobbet, och jag njuter för fullt! Livet är underbart!

Nu väntar jag bara på den riktiga sommarvärmen som jag hoppas på ska komma. Och med den alla turister, så allt kan dra igång!

Ayia Napa börjar oxå att komma igång, vilket är awesome! Superskojj!! Nu börjar det kännas som det ska!

Bild på Protaras jag tog uppeifrån kyrkan

RSS 2.0