Vindator

Vet numera att att servera vin till datorn inte ar en bra ide. Sa nu ar jag for tillfallet datorlos. Darav far jag nu oxa skriva utan aao. (tank er dom bokstaverna med prickar over dom)

Annars gar allt bra och dagarna rullar pa. I kvall lyxar vi till det med Cheese and meat platter och ol. Sen blir det film for hela slanten med fint vin! Den har gangen utan att halla det pa datorn.

Sokte hjalp hos min pappa angande datorn (for min pappa kan allt), sa nu ska jag forsoka att radda datorn. Sa ni far val halla tummarna for att det gar bra. Klant Emma och halla vin pa datorn, saklart att det inte skulle funka bra. Men det ar ju inte sa latt att veta om man inte provat innan..

Hoppas allt ar bra med er darhemma!

Kramar!

Limassol

Jobbade i fredags och lördags på resturangen House, här i Limassol. Gick superbra. Jobbade även där förra lördagen. Riktigt kul att jobba igen. Och det är skönt att mjukstarta lite såhär. Kommer antagligen att jobba onsdagar, fredagar och lördagar på House fram tills jag börjar på Capo. Känns superskönt med lite semester ;)

I dag tog vi en riktigt sovmorgon. Men det var vi värda, jag kom inte i säng förens runt klockan 8 på morgonen!

I kväll ska Cissi och jag fixa iordning Köttbullar, gräddsås och lingonsylt från Ikea! Ikväll blir det lyx!

Massa kramar!

bättre sent än aldrig!

Bilder från julfirandet i Nicosia!
Limassol

Är i Limassol nu och njuter av livet för fullt!
Passar på att bara njuta av livet och solen nu när jag är ledig några dagar! Jobbar än så länge helger på en resturang här i Limassol. Känns riktigt bra att få ta det lite lungt nu ett tag.

Håller på och pratar med Capobay nu oxå. Kommer troligtvis att komma tillbaka dit i mars någon gång. Känns hur kul som helst! Är riktigt taggad på en sässong till på Capobay!

I kväll blir det utgång i Limassol! Kommer bli great!

Ha det bra därhemma alla!

im alive!

haha, jag har varit sjukt dålig på uppdatering. Men ska försöka bättra mig, lovar! :)

Mycket har hänt sen sist i alla fall. Sa upp mig på Gurun i går tillsamans med Cissi, och snart flyttar jag till Limassol. Ska vara ledig i ca2 veckor, sen ska jag jobba lite i Limassol, innan jag drar vidare för en sässong till på Capo Bay. Susannah ska med mig och rocka en sommar till i Protaras. Kommer att bli grymt bra!

Ska försöka få till lite mer uppdatering nån mer dag.

Hoppas allt är bra med alla!
Kramar!

RSS 2.0