"-Jag har ätit Pannkaka!"

Ska snart förbereda en pannkakslunch, tillsamans med mamma då vi får gäster hit snart. Det är den andra svenska familjen som kommer över hit, aldeles strax skulle jag tro.
Har tv´n på, just nu är det, Lord of the ring, första delen, spännande spännande :)

Rubriken är för er som har sett på Yrrol, hoppas att någon har gjort det? Om inte så tkr ja allt att det är ett måste, hihi, sjukt kul är den! Det är Lorry-gänget som gjort den :)

Annars... Ja annars gör jag inte mkt, längtar lite grann hem, samtidigt som ja vill att den sista tiden här inte ska gå allt för fort, vill ju ändå hinna med så mycket som möjligt.
Är i alla fall superglad att ja fick det här tillfället att åka hit! Så nu blir det allt till o ha roadtrip här med några vänner, under sommarhalvåret! :D Vad sägs om det? :D Super, tycker jag!

Nu är det iaf väldigt sorgligt på filmen, nu ramlar gandalf nerför stenbron tillsamans med det stora brinnande monstret. Och Frodo hör röster i huvudet.

Men men, hoppas att ni alla har det superduper!!
Kramisar!

När första ljuset brinner, står ljulens dörr på glänt...

I går var det första advent! :D Mys mys mys :) Vi hade handlat glögg (på ikea´s avdelning med svenska varor), och pepparkakor :)
Tiden går så sjukt fort...
Snart står Kvinnersta eleverna (iaf Nv:arna) och bakar pepparkakor och gör marsipan-figurer... Förra året var jag med då med världens bästa klass! Jag saknar det massor!

Jag har i alla fall sjukt skojj här in the USA, men ja saknar mina vänner en massa! Kan ni inte ta och flyga hit, tack? :D Vore skojj! :D

Det är himla kul och se hur amerikanerna julpyntar i deras trädgårdar!! Haha Vissa har hela trädgårdarna fulla med saker!!

Vi var ju bjudna på Thanksgiving- dinner, och det var superskojj! Roligt och få vara med på! Inte alls som man är van med!
Värdinnan visade oss hennes samling på dockor som hon hade, och det var ju ett helt rum fyllt med dockor! Sen hade hon även lite dockor utspridda lite här och var i huset också!

Hoppas att ni alla har det bra!


New York, New York :)

Jag har haft det suuuper i New York, för er som undrar ;)
Finns så himla mkt o se o uppleva så det var full fart när vi var där för att vi skulle få se så mycket som möjligt.
Men skojj var det!
Tänkte lägga upp lite bilder, ni vet, en bild säger mer än tusen ord, eller?


Macy´s, varuhus med 7 våningar!


Gula taxibilar :)

Högst uppe i Empire State Building :)

Det var iaf några av bilderna från New York :) Mer kommer nån annan gång, kanske =)


"Om jag sitter bakom din rygg, så sitter du framför min rygg."

Sötaste komentaren av Josefin i dag när vi skulle åka ruchekana (stavas det ens så?). Jag sa att jag inte vågade åka, och då erbjöd hon sig att jag fick åka framför henne, med kommentaren "Om jag sitter bakom din rygg, så sitter du framför min rygg".

I morgon bär det av till New York, tidigt tidigt på morgonen.

Hoppas alla har det bra!
Kramar

A little bit confused, as always :D

Förlåt, jag får lite dåligt samvete då jag ser att det faktiskt är folk som kommer in och kikar på min blogg varje dag, men jag har fullt upp på dagarna, och på kvällarna finns tyvär inte riktigt lusten att blogga. Men nu, nu jäklar har jag allt lite ledig tid!

Jag och mamma försöker baka morotskaka, efter ett svenskt recept. Men det är faktiskt lättare sakt än gjort!
Först, översätt alla mått, typ som deciliter, för här mäter dom allt i Cups. Sen, ska man lyckas komma på varför det lägsta på ugnen är typ 200!! :O Justja, dom har ju Farenheit, inte celcius. Så då får man översätta det oxå. Haha, sen ska vi inte tala om när man ska springa runt i varuhuset och försöka hitta rätt varor till receptet!
Men det här blir nog bra, tror ja!

Annars är allt superduper over here, och jag njuter av livet. :)
Har tillbringat mycket tid i washington, vilket är en sjukt underbar stad!! Och till helgen bär det av till Ocean City, och helgen efter det, New York :)

Har även blivit bjudna av några amerikaner att fira Thanksgiving med dom och deras vänner, så det ska bli superskojj! :D

Känner att jag har det väldigt bra här då jag allt hört hur vädret är hemma! Även om dom 17-18 graderna vi har här inte känns som riktig sommarvärme, känns det iaf betydligt behagligare än snöslask!

Saknar dock alla mina vänner därhemma!! Men det får väl bli en riktig vänn-träff när ja kommer hem! :D

Hoppas att ni har det super!
Kramar

RSS 2.0