its dangerous 2 live I am told

Börjar bli klar men packningen nu. Och snart drar mamma och jag iväg mot örebro, sen drar jag vidare mot stockholm! :D Såååå taggad! Kommer bli hur bra som helst!


dejter <3

Har haft fullt upp dom här dagarna med att hinna säga hej till alla. Men hann tyvär inte riktigt med det. Men det blir nästa gång, är ju snart hemma igen ;)

Hade i alla fall en supermysig eftermiddag/kväll med Lollo i tisdags. Fick även rida Yanara, barbacka. Känner av träningsverken även i dag. Men det var suupermys! Jättekul att få träffas igen, var aldeles aldeles för längesen nu!

I går hade jag en supertrevlig lunchdejt med Johanna! Hon kom så snällt och hämtade mig här ute i Sänna där jag var fast utan bil och buss. (Bussarna går om möjligt ännu mer sällan nu än när jag åkte, ca 3 ggr om dagen!!!)
Sen runt 2 skjutsade Johanna mig till Carro, så vi fick några timmars prat vi med! Hann till och med att kolla på en skräckfilm. Fick ju även träffa hennes supermysiga katt Molly, hur söt som helst ju! Och hur gosig var hon inte!?




I dag kom Sandra hit och hälsade på när hennes praktik var slut. Runt klockan 3 kom pappa hem, oxå drog han och jag och mötte upp mamma på Ikea i örebro, och åt Julbord. Det var ju hur gott som helst!
Tacktisk som jag var, sattsade jag på att endast äta frukost i dag så jag kunde äta mycket på ikea. Sjuuukt bra taktik! Orkade äta jättemycket! Som min kära Beda brukade säga, -Varför sluta äta när det är gott?
Så bra sagt.

Nu ska jag försöka sova. Om jag kan. Har fortfarande problem med att somna tidigt.
I morrn ca klockan 13 drar mamma och jag mot Örebro! Sen tar jag bussen till stockholm arlanda! kommer bli sjukt bra!
Saknar cypern så himla mycket nu! Ska bli skönt att komma tillbaka!

Får se om det blir något litet blogginlägg senare. Kanske, kanske inte :)

kraaam!


glömde ju helt bort...

...Jag har ju faktiskt klippt håret i dag, och nu är det även färgat. Chokladbrun vart färgen. Känns konstigt att ha så mörkt hår, men det känns awesome!

Nu ska ja sova, puss o kram!

in my car

Oooh, har kört bil i dag <3 Hur mys som helst att få sätta sig i bilen och köra igen! Skulle in till askersund och hämta ut lite på apoteket och handla lite.

Annars har jag rensa ur garderoben väääälbehövligt!

Nu ska jag kolla klart på sex and the city, sen ska jag krypa ner i min mysiga säng med duntäcke <3

mycket på gång under vilotid

I dag har det hunnits med att baka julgodis, så som ischoklad och glögg-bollar. Mums! Sen har jag även haft lite garderobsrensning! Ojoj, väääälbehövt! Ska försöka hinna gå igenom resten i morrn. En hel del som kastas!

Men kul, hittar en massa kläder jag nästan glömt bort!

Sen åkte familjen iväg till mormor och morfar, där var även kusinerna och bror! Superkul att träffa släkten lite!!! Och ååh vad jag har saknat Henrik! bästaste brorsan!
Hittade även en bussresa i dag till arlanda. Går från Örebro, hur skönt som helst!

Snart dax att packa väskorna! Saknar cypern!

Sänna

Helgen har spenderats i sänna. Hur mys som helst. Men börjar längta tillbaka till cypern nu, men det är ju inte många dagar kvar. Snart drar Cissi och jag tebax igen, och blir storstadsbor!

I går var mamma pappa och jag ute och gick, hur fint som helst, tog faktiskt lite bilder med mobilen.



Så himla vackert är det!

I dag blir det ännu en lugn dag i sänna, men eftermiddagen ska spenderas hos mormor och morfar i a-sund.
Min kära bror kommer även hem i dag och hälsar på några dagar! Så himla kul att få träffa familjen lite! <3

Men det är bra kallt och grått här i sverige.

hemma

Sitter hemma i sänna i soffan fram för en brasa. Nu känns allt som vanligt igen. Känns nästan som om jag inte varit borta mer än en vecka. Även om en massa saker är nya här hemma! Det har målats om köpts nya saker och fixats utomhus.
Det som var jobbigare än jag trodde var att se bort mot hörnet där mina älskade kaniner bodde. Se hur buren var borta och se gravarna där bakom.

Vaknade klockan 12. Skönt att få sova ut! Mamma hade tagit ledigt i dag, så när jag kom upp så hade hon kommit igång med att baka äppelkaka och saffransbullar <3 Så vi lyssnade på julmusik och hade det supermysigt!

Vart även en massa god mat i dag som pappa fixade, så sjukt gott!

Måste även med sorg i hjärtat säga att min kära bärbara dator för tillfället fått för sig att leva sitt eget liv. Vilket jag inte tycker så mycket om. Öppnar bara vissa program, - när den har lust. Blir helt svart ibland, låser sig ibland, mm.
Helt klart så kände jag att den tagit sig aldeles för mycket eget initsiativ. Så nu har allt jag har kärt på den , -bilder och filmer, sparats och datorn håller på att återställa den. Den kommer alltså att vara som när jag köpte den i minnet. Allt installerat mm = borta.

Annars känns allt som vanligt. Känns i alla fall otroligt skönt att få ta det lite lungt i 10 dagar nu. Tror dom kommer att gå snabbt förbi!

kram kram

Lägger upp en lite random bild på kossor som jag hittade på mammas dator.

snart bär det iväg mot kylan

Har legat halvt död i sängen i dag. Men det var en grymt kul personalfest i går! God buffé och mycket grekisk dans, har blivit en riktigt jäkel på det nu!

Nu är det packning som gäller, har inte börjat med det ännu, men ska ta tag i det nu. Men det är ju några timmar kvar tills taxin kommer. Faktiskt.
Cypern visar sig inte riktigt från sin bästa sida heller, har ÖSregnat i 2 dagar konstant, och då är det inte lite reng heller.

Nu får jag inte sitta här längre.

hörs senare!

like a skyskraper

Åh jäklar vad vi har kämpat i dag! Städat, fixat, burit mm. Nu är nästan hela Gurun redo för vintern. I morrn ska vi tömma vin och champange kylarna, Köra iväg alla sofforna och ställa undan stolar och bord. Sen är det klart. Hoppas på att kunna sluta tidigt.

I morgon är det staff party. Kommer nog bli hur kul som helst! Ser verkligen fram emot det!

Sen är det tisdag, och på tisdag natt åker jag hem mot sverige. Tiden har gått sjukt fort, och nu längtar jag fakitskt lite efter sverige, och få träffa familjen igen! <3

Har dock inte riktigt börjat packa än! :S Känns som om det kan bli lite tajt med tid ju! Men jag får försöka hinna med lite packning och städning i morgon innan staff partyt! Ska nog fixas!

,
Massa kramar!

sista dagen

Sista jobbdagen i dag. I kväll stänger vi Gurun. Tack för en great sommar!

like a dynamite








yes boss

Snart är jag i sverige igen! hihi, ser verkligen fram emot det!
Min bästaste Pappa i hela världen ska komma och hämta mig i stockholm! Underbart!
Sen ska det spenderas 10 dagar i sverige! Så himla mycket jag vill hinna med! 

I dag när vi kom till jobbet, fick kämpa för att inte blåsa bort på vägen dit! För jäklarns vad det har varit blåsigt i dag, insåg vi att det tydligen har ösregnat i natt. Det var blöta soffor/covers, och allt var sandigt. Detta sandregn. Helt sjukt. Våran vit-tvätt hängde även ute på ballkongen i natt. den var brun av all sand. Kul kul!

Som sagt, med all blåst som det var i dag, och med tanke på att vi är en uteresturang, så var vi chockade att vi ändå hade 3 bord i dag!

På tisdag natt/onsdag morgon reser vi mot sverige!


Snygg bild på snygga föräldrar! :D

Sexy and i know it

Har nyss varit ute och faktiskt hittat ett supermarket som var öppet! Så nu kunde jag äntligen fylla på min mobil med lite pengar.

På jobbet så är det storstädning som gäller nu. Innan stängningen av hotellet som sker den 13.
Den 14 är det personalfest. Verkar som om det kommer vara superkul! Det ska vara buffé (viktigt viktigt med mat!), lotteri mm. Kommer nog bli superbra! Jag har ju en ny snygg klänning så det blir super! ;)

Våran katt har även hittat något som är himla kul. Hon klättrar upp i gardinerna och sätter sig på träribban som är ovanför. Sen kommer hon ju inte ner så hon sitter där och piper.
Den 14 ska hon flytta till sin familj. Tror det kommer bli superbra!

Hoppas att ni alla har det super därhemma!
I morrn ska jag försöka komma ihåg att ta med kameran till jobbet så jag kan fota lite!

Kram!

var tvungen att ta kort på katten som precis klättrade upp i gardinen!


sista veckan

Känns konstigt. Lite mer än en vecka, sen är jag hemma i sverige. I hela 10 dagar ska jag vara hemma! Ska bli så skönt!

Börjar bli riktigt tomt på jobbet och i "ghettot" (som vi kallar våra lägenheter) nu när alla åker hem. 
Schemat är ändrat, nu jobbar vi på Gurun från 09.30 - 18.30. Haha, känns jättekonstigt. Och personalantalet gick helt plötsligt till bara 3pers. En bartender och 2 servitriser. Men vi har det riktigt mysigt i alla fall :)

I dag bestämde Cissi och jag för att lyxa till det. Så efter jobbet tog vi en sväng förbi London Clothing, skulle hitta klänningar till personalfesten som ska vara den 14. Jag kände mig helt plötsligt så himla rik så jag köpte 2 ;)

Sen lyxade vi till det ytterligare och åt på resturang! Kände att det var våran tur att bli lite servade! Åååååååååh så gott det var! Startade med en bloody mary, sen godaste förretten, musslor, sen lax och så efterrätt och amaretto! mums mums! Amaretto är ju hur gott som helst, varför har jag inte upptäckt det förens nu?

Så nu är jag inte lika rik längre, men det var helt klart värt det!

Oooh, i morrn är det ju tidigt som gäller, jobbar bara halvdag, så börjar klockan 09.30 sen slutar jag när Cissi kommer vid 13.30! Underbart! Var ska jag sen göra med resten av dagen?

Antar väl att det är dax att sova nu. Massa massa kramar, snart ses vi därhemma!





Haha, har jag helt plötsligt blivit en sådan som tar kort på min mat i resturangen?

RSS 2.0