justja

Kom på att jag faktiskt tog bild på spindel i går, har till och med före och efterbilder. Sjukt men sant. Haha, men har kameran hemma, så får ladda upp bilderna här en annan dag! Men dom kommer, så ni spindelrädda är beredda på det :)

Kram!


spindelutrotaren

Underbaraste modigaste Cissi! Ni ska bara veta vad modig hon var i går! När jag kom från jobbet redo att åka in till dom till Ayia Napa, så var Cissi och Beda redan hemma!! Så det vart ingen utgång för mig, tyvär!
Men i alla fall, när vi kom in så var den där jävla spindeln i badrummet, igen!
Fast när man har en aningens full Cissi med sig behöver man ju inte vara rädd. Hon tog en soppkvast och började jaga spindeln, som typ började jaga Cissi/soppkvasten! Superläskigt! Så när spindeln sprang ut ur badrummet så hoppade jag och Beda upp på varsin säng. Men Cissi som var så sjukt modig fick till slut tag på den. Så nu är den död. RIP.
Det känns faktiskt sjukt bra att vara av med den! Kan man ju kanske sova utan att vara livrädd att det ska komma en stor spindel krypandes.

I dag ska det tydligen vara full fart på jobbet. Ska vara en fest tror jag, tror det ska vara en möhippa där. Kan bli kul! Skönt att ha lite att göra på jobbet i alla fall!

För tillfället regnar det faktiskt lite här, skönt! Så sjukt varmt så man håller ju på att gå under! Men man ska kanske inte klaga! Underbart är det i alla fall.

Och jag är så grymt sugen på marabou! Saknar det riktigt mycket! Ska försöka ta mig in till Ikea någon dag, tror dom har marabou! Fast tror att den enda staden med Ikea är nog Nicosia, och det tar typ lite mer än 1timme med buss tror jag. Så får väl ta det en dag när jag är ledig!

Massa massa kramar på er!

svårt och hänga med

Hinner ju inte riktigt med att göra inlägg varje dag, men jag gör så gott jag kan!

Ni vet ju i alla fall typ hur mina dagar ser ut. Jobb 18-02, innan dess gör jag inte mkt, sover, är på stranden, eller här på stone hedge.

Men i går var det faktiskt riktigt läskigt när jag kom hem från jobbet! När jag kom från jobbet gick jag upp till Robin, där Erik Robin och Cissi satt på deras altan och pratade. Sen när Cissi och jag kom hem så hittade Cissi den äckligaste och största spindeln jag sett! Stor och hårig var den!! Inne på våran toa! SÅ vi stängde dörren och skulle hämta någon som kunde ta ut den. Men när vi kom tebax så var den borta!!! Vi hittade den inte någonstans! helmysko!

Det var inte lätt att somna i alla fall! Fy fasen, det kändes hela tiden som om spindeln kröp runt på sängen! usch!
Så nu ska vi inte ha alla dörrarna öppna så mycket längre! Har det hellre asvarmt i lägenheten än en massa håriga äckliga spindlar! Vad finns dom för?

Annars går det superbra! Julia och Robin har tyvär slutat på Capo Bay hotell. Supertråkigt, men båda kommer att stanna här i Protaras/Ayia Napa, så det känns bra ändå! Dom försvinner inte så långt bort än!
Det är sjukt varmt i dag, så ja vet inte hur man ska klara sig när det börjar bli ännu varmare!! helt sjukt! 33grader i dag! Glad för att jag jobbar kväll/natt! Och i natt blir det troligtvis Ayia Napa! Dom flesta drar nog in dit vid 10, för att förfesta hos Robin som bor i Ayia Napa numera, jag får väl ta mig in dit när jag slutar vid 2! :)

Hoppas att ni har det suuuperbra därhemma!!
kram!

jobb, utgång, jobb, utgång, sova, jobb..

Fullt upp är det här!
Jobbar 18.00 - 02.00 varje kväll den här veckan, och även nästa. Hoppas det fortsätter så! Då kan man lixom hitta på saker på dagen, och ha utgång på natten och kunna sova ut lite under dagen!

Än så länge är det riktigt roligt på jobbet och jag har världens bästa arbetskamrater!

Inte mkt mer att skriva nu, men ska försöka skriva lite mer i morrn!

ha det bra alla, saknar er!

Kraaam!


ledig dag!

Har varit ledig i dag! vaknade seeeent, klockan 12.30... :S Då drog Cissi och jag till hotellet och åt lunch. Sen bestämde vi oss för att shoppa så vi skulle ta bussen in till Paralimni, men när vi kom till Paralimni så var tydligen alla affärer stängda, så vi fick ta bussen till Ayia Napa, så vi shoppade loss där i stället. Eftersom vi är nästintill panka så vart det inte så mycket till shoppande. Men det var kul i alla fall! :)

Och nu så sitter vi allihopa i The Stone Hedge Bar. Så tvättandet och städandet som skulle ha blivit av i dag... ? Det kan man ju alltid skjuta upp någon dag eller två ;) Får väl ta det innan jobbet i morrn.

Utgång vart det i går oxå! Superskojj! Vart inte i Ayia Napa utan vi stannade kvar här i Protaras! På vägen hem såg vi väääärldens största spindel på trottoaren framför oss! Jag kollade igenom heeela sovrummet innan jag kunde somna!

Det var nog allt som hänt nu i alla fall :)

I morrn kommer det bli fullt upp på jobbet, ska vara bröllopsfest, 50 pers! Kommer bli galet, men blir nog kul! Brukar bli det! :)

Kram!


Tog en bild på Cissi i dag i Paralimni

seminarium och jobb

Har haft ett 4timmar långt seminarium i dag från klockan halv9. Nu är jag ledig fram tills klockan 18.00. Då börjar jobbet. Ska jobba kväll hela veckan. Slutar igentligen 02.00 men eftersom seminariumet räknas som jobb, så jobbar jag bara 4 timmar i kväll! Så i kväll blir det nog utgång i Ayia Napa! Och i morrn är jag ledig. Sen resten av veckan är det jobb 18.00 - 02.00. Vi räknar även med utgång på torsdag!

Det börjar även bli varmare här nu, superskönt! Men kan tänka mig att det kommer bli jobbigt när det är högsommar här!

Saknar er alla därhemma!!! <3

the stone hedge bar

Sitter på the stone hedge bar men Cissi och Julia.

I kväll ska vli jobba 18.00 - 02.00! Blir nog kul! Är sjukt varmt i dag oxå, så kan vara skönt att få jobba lite senare på kvällen!

Har varit ute och gått lite i dag, och dom håller på och bygga upp ett Lidl här som ska öppna om 4 dagar nu, blir kul! Hoppas det kommer att vara lite bättre priser där än i alla supermarketar som finns här i Protaras.

har inte så mycket mer att skriva för tillfället, men hoppas ni har det superbra hemma i sverige!!

kram!

bilder





lägenheten





i dag

I dag har ja varit ledig, så vi har tagit det lungt hela dagen. Så vi vaknade ganska tidigt ändå så vi hann till frukosten sen vilade vi oss och packade lite, sen gick vi iväg och åt mat vid 11.30. Sen drog vi iväg till Ayia Napa och la oss vid Nissi Beach och solade. Supervarmt, och jag är inte riktigt så himla bra på att ligga still och sola så det vart lite långtråkigt. Men det var lite skönt ändå.

Sen har jag och Cissi dragot på oss någon jäkla ögoninfektion nu, så vi har varit hos läkaren på hotellet och fått ögondroppar mm. Så nu ska vi bli friska förhoppningsvis.

Så i kväll blir det inget jobb för mig och Cissi, eftersom det smittar så himla lätt. Supertråkigt då man inte känner sig särskillt sjukt, förutom att ögonen är lite röda. Men men.
Vi kommer väl att få jobba så det räcker och blir över ändå lite senare ;)

Det vart lite bilder tagna i går oxå, Så tar och lägger upp några.
Dom bilderna vi tog från utgången i torsdags så finns ju alla bilderna på facebook, så dom behöver jag kanske inte lägga upp här! ;)

Men bilderna kommer i nästa inlägg! :)


Tog en bild på Anna (grannen) när vi gick hem i torsdags. Hon ville prova och dra upp proppen ut fontänen, men det lyckades inte riktigt.


slutprov - check!

Har gjort slutprovet nu, gick riktigt bra trots nervositeten faktiskt! Så känner mig riktigt nöjd! Så när man väl hade börjat och den värsta nervositeten släppt så var det faktiskt riktigt kul! Så nu känner jag mig taggad på att börja jobba!

För tillfället sitter jag, otippat nog, på the stone hedge bar. Har Robin brevid mig så vi sitter och bloggar ikapp nu! Haha

Ska snart iväg och äta, är huuungrig!! Hann inte äta lunch i dag, så nu är jag superhungrig!

Troligtvis så blir det utgång i kväll, men drar nog inte iväg till Ayia Napa, utan stannar nog här i Protaras. Men blir nog skojj hur som!

Vart tyvär inga bilder i går, eftersom jag var lat och inte orkade gå i går. Utan vi la oss och kollade på Playa Del Sol i stället, underbart!

Kraaam!

slutprov

I dag var det sista dagen på servitriskursen. I morrn är det slutprovet. Då ska vi ta beställning och servera mat och vin till ett bord med dommare. Börjar faktiskt bli lite nervös. Men det bli nog bra. Dom ska betygsätta oss på skalan -10 - +10. Så får se om jag ger er mina betyg i morrn, beror på hur bra det går ;)

Sitter på the stone hedge bar nu, nu har även barägaren börjat hälsa på oss när vi kommer. Haha, så vi kommer hinna bli bra vänner innan jag ska åka hem!

I dag efter maten fick vi gå till Guru där det var en genomgång av vad Guru var för något och hur vi skulle handla i olika situationer och hur vi ska servera, ta beställning mm. Kändes riktigt bra faktiskt!

Julia och jag har planer på att ta en powerwalk i dag oxå, men ta med kamera den här gången! Får se hur Cissi känner sig om hon vill haka på.

I morrn tror jag det blir utgång, antagligen i Ayia Napa. Sen börjar vi ju jobba så vi får väl passa på nu!

jag är även så hiiimla sugen på att tatuera mig! Hihi, fast har varit det några år nu. Men nu kanske det kan bli av. Vore ju himla kul! Men får se hur det blir!

Hoppas ni har det bra alla!

powerwalk

har varit på Servitriskursen i förmiddags, till klockan 12.30 typ. Sen åkte vi tillbaka till protaras (där vi bor) och åt mat, sen däckade jag och Cissi och Julia och Robin njöt i solen. Jag städade även huset ordentligt, vill absolut inte ha några läskiga spindlar i lägenheten!!

Efter middagen tog Julia och jag en powerwalk längs havet, det vart en bra bit vi gick! Så nu sitter vi på the love boat pub. Tänkte att det kanske skulle vara lite lugnare här än på dom anda ställerna så vi kunde skypa. Det funkade ett tag i alla fall. Nu är det fullt med dansande kaniner på dansgolvet ;) Haha, möhippa kanske?!

Ska försöka ta lite bilder i morrn, så jobbet mm.

Hoppas ni har det super alla!!

skype

Sitter och skypar med Mille och Lollo nu för tillfället! Underbart! <3
Har varit i "skolan" nu på förmiddagen, sen gick vi och åt lunch i hotellmatsalen sen satte vi oss här vid The StoneHedge Bar.

I kväll ska jag jobba i Guru, Ska vara ett bröllop där, börjar klockan 18.00 sen jobbar jag bara 4timmar.
I morgon är jag ledig efter skolan, sen är det så fram tills lördag, då ska vi jobba igen! Kommer nog bli skojj!

Kram!

bilder från i dag!










Ayia napa

Bilder från utgången i Ayia Napa!
















Lite bilder från i fredags i alla fall :)

snart börjas det

Har det så sjukt bra här nere för tillfället.
Antar att det blir jobbigare sen när jobbet börjar på riktigt, men det blir nog kul det med! Än så länge går vi runt och njuter av vädret och ligger och steker på stranden.

I fredags var vi iväg till Agia Napa, fick jobba över lite så kom till lägenheten lite typ 11.15, och sen drog vi iväg. Superskojj verkligen!

I lördags tog vi det lungt på dagen och gjorde inte mycket och i dag kör vi på en repris och har legat på stranden typ hela dagen. Nu sitter vi på en bar och kollar facebook (mycket viktigt) och sen ska vi dra iväg och kolla hur tvättmaskinerna fungerar! Kan bli spännande!

Kommer lite bilder i ett inlägg här snart!

Hoppas ni har det bra allihopa!!

Cyprus

Har det grymt bra här i Cypern med mina grymma rumskompisar Cecilia och Julia! :D
Tiden som har varit nu har varit lugn, om man tänker på jobbfronten.

Fram till i måndags så har vi typ utforskat stället och på kvällarna var det massa party! Superskojj verkligen!

Nu i måndags började vi våran utbildning som ska vara i 2 veckor nu, så den har vi på förmiddagen till klockan 1 ca. Sen är det lite olika hur vi har det på eftermiddagen. I går provjobbade jag 6-10 på kvällen med Robin, och i dag är jag ledig, för då jobbar Cissi och Julia. Sen på fredag är det jag och Robin igen, och sen på lördag Cissi och Julia. På Söndag är vi lediga!

Annars är allt bra och vädret är super! Har tyvär inga nya bilder att visa er, dom är i kameran =/ Men det kommer! Ska försöka ta lite bilder nu i helgen!

Hoppas att ni har det suuuper där hemma i kalla svergie! Hihi ;)





bilder från rummet :)



RSS 2.0