Snart dax för ett nytt år!

Nu är ja taggad, är ni?
Ska bli så himla kul med nyår! :D Träffa en massa kul människor igen! Så nu har ja provat en massa nyårskläder så ja vet va ja ska packa för nåra. Tar bussen i morrn till örebro och träffar bästaste Lollo där! <3
Det kommer att bli bäst ! :D

I dag har varit en lugn dag och jag har itne gjort mycket. Det gick superbra med anticimex människan som var här, vi hade ett så fint hus så!

Nu ska ja packa det sista, sen ska ja kolla på film, kanske :)

Hoppas ni får ett bra nyår allihopa!


ja veeet, jättedålig bild, men men. Nyårskläderna :)

Time for bed time!?

Ja, så är det! Nu ska ja lägga mig i sängen o försöka sova, ska bara kolla på ett avsnitt av svenska hollywoodfruar först. Har fastnat lite för det programmet, tycker ju att Maria Montazami är för söt!

I morrn är jag ensam hemma, mamma o pappa drar iväg till örebro o henrik vet ja inte riktigt vart han är. O i morrn ska det komma hit nån från anticimex som ska undersöka vårat hus då vi ska byta försäkring. Så ja ska väl visa han runt, tror ja. Haha, har ingen aning om va som ska göras. Ja ser framför mig hur någon kommer i någon slags vit dräkt, (ni vet, som täcker hela kroppen inklusive huvudet) och ta prover med topps i alla skrymslen o vrår. Hihi, men ja tror nog inte att det kommer vara så det går till riktigt. Meeen, man vet aldrig.

Nu ska ja o min lilla dator ta oss till sängen, nu är det tajm för svenska hollywoodfruar.

nattinatti alla!


Hej mitt vinterland!

Aaaah, va fint det är ute nu!!! Superhärligt, och aldeles lagom kallt är det! Lovely!
Har precis kommit hem från sparkturen med mamma och Henrik. Så är aldeles rosig om kinderna! Riktigt kul hade vi! Tog sparkarna (Som vi hittade på farfars garagevind) runt harge och hade med oss lite glögg, kaffe och bullar! Mys mys!
När vi åkte runt lite på isen hittade vi så fina isflak som vi bestämde skulle vara superfina o ha i trädgråden, så dom kånkade vi hem. Hahaha, det var lättare sagt än gjort!! Från stranden och till vägen var det knappt man kunde köra isflaket på sparken, så Henrik fick försöka bära på dom, och dom var inte lite tunga! Haha, men då fick han ju lite träning! :D

Nu ska jag inte göra mycket mer i kväll, ska försöka ladda min mobil, så ja kan smsa o ringa igen! För nu har ja en massa sms o svara på, så ni som inte fått svar o läser här, ja ska svara er så fort ja har hittat bankdosan! :D


God morgon!

Usch, jag är verkligen ingen morgon-människa... När man vaknar på morgonen och det är lite kallt i rummet o man känner hur varmt o skönt de är i sängen, och man har inga planer för dagen. Då finner ja verkligen ingen motivation till o gå upp tidigt på morgonen. Hur ska ja överleva när ja får jobb sen o måste gå upp tidigt? haha, Hjälp!

Men, lite planer för dagen har jag i alla fall. Nu ska ja till exempel ut och skotta en gång från friggeboden till huset och köra in pellets så vi kan få fortsätta med att ha ett varmt hus! :) Skönt o ha något att göra i alla fall. I eftermiddag är det nog promenad eller någe med henrik o mamma. blir nog skojj!

Nu ska ja ge mig ut i kylan!


Idas söta Freyja :)


hemma, julmys o så :)

Hej alla :)
full fart är det här hemma, men nu börjar det lugna ner sig litegrann :) Så nu taggar vi till nyår! :)
Har alla planer inför nyår?
Jag har lite planer, men inte så många, det finns inte riktigt någon hel plan, bara lite småplaner, som jag o Lollo kommit fram till :) Men jag tror att nyår kommer bli grymt! Såklart :)

För tillfället så sitter jag framför brasan med henrik o mamma, vi har spelat lite spel, mys mys! Nu ska vi ha lite kvällsfika framför en film tror ja.

I morrn har vi pratat lite om o gå ut och gå, eller ta sparkarna ner till harge, eftersom det inte riktigt funkar att ta en promenad i skogen nu, om man inte gillar att pulsa fram, eller hoppa, eller hur man nu ska ta sig fram i den hör snön som är. Men det är vackert, det är verkligen jättefint ute med all den här snön ute!

Ska lägga ut lite bilder från USA, men ja har dom inte på datorn, och jag orkar inte riktigt hämta usb´t som dom är på, så de får bli en annan gång :)

Måste bara få säga, även om ja vet att ni alla kanske redan vet de o att ja har sagt det förut, men ja saknar min gamla klass. Den måste helt klart vara den bästa klassen som någonsin funnits! Tänk vilka bra idéer vi kom på när vi slog våra sjukt kloka huvuden ihop!

Nu ska vi kolla på film, ha det bra alla, och hoppas att ni haft en superbra Jul!


dåligt dåligt dåligt...

Uuuuusch på mig vad ja har varit dålig med bloggen nu när ja varit iväg, tänkte sätta mig i går (?) tror ja det va, men då va blogg.se nere, kunde inte logga in. Och då hade ja världens blogglust, skriva o ladda upp en massa bilder hade ja tänkt, men icke. Jaja, jag ska ladda upp en massa bilder från usa resan när ja kommer hem, vilket är på måndag, då kommer ja sova i min egen säng hemma i Sänna!! I morgon åker vi iväg till Washingtons flygplats, och tar flyget hemåt!

Nu ska ja fortsätta packa, o hjälpa mamma med maten, vi ska bjuda dom vi hyrt huset av på lunch :)

Kramar!

Och vart tog all tid vägen?

Allt har gått så sjukt fort, studenten, sommaren, usa resan. Sjukt!
På söndag reser jag hem. Hem till Sverige, till Närke, till Sänna. Då ska ja baka pepparkakor!

Hoppas alla har det bra!
Kramar

RSS 2.0