måste sova, måste sova, måste sova...

usch, nu måste ja sova om ja ska orka upp i morgon och vara pigg! I alla fall någorlunda pigg!
Min väckarklocka står på 06.00 i morgon, sjukt tidigt för o vara mig nuförtiden... Men då har jag räknat in att ja ska kunna snooza ett tag! ;)

Annars går livet på som vanligt... utan att något som helst spännande händer... suck, när kommer något att hända? För såhär kan det ju inte fortsätta förevigt. Nånstans måste det ju finnas ett jobb!!

Men ska bli superskönt att ha en dag i morgon då jag slipper tänka på sånt, även om jag antar att man kommer bli aningens nostalgisk och vilja skruva tillbaka tiden när vi är vid Kvinnersta och hälsar på. För det har vi allt inplanerat!

Nej, nu ska ja sova, även om jag inte är ett dugg trött.
Nattinatti alla!
Kramar


........

nu har jag visst inte skrivit någe på ett tag! Men vad ska ja skriva? Det finns ju inte något att berätta...
Jag vaknar, jag äter, ja går o lägger mig... och däremellan vettefasen vad jag gör. Söker jobb, ute och går, läser lite i nån bok, ut och gå igen, kanske springa oxå.... Ojoj, höll nästan på att glömma bort att ja ibland lyxar till med med att kolla på film oxå... Vad är meningen med allt det här? Jag hatar att leva så här. Jag vill göra något. Får panik av att ha det så här. Får aldeles för mycket tid till och tänka, och det ända jag då kan tänka på är hur hopplöst allting är. Jag hatar det här.


Usch, herregud, det ser ju ut som om jag sitter här och tycker synd om mig själv. och det gör jag väl på sätt och vis. Och jag vet, det är bara jag som kan ändra på det. Men det går ju inte att ändra på. Vad ska jag göra? Allt känns bara hopplöst, och vad som är ännu mer sjukt och hopplöst, är att jag sitter och skriver det på min blogg.

Nej nu ska ja ut och gå. Sen ska jag lyssna på hög musik och städa o tvätta lite oxå. Sådetså.

På onsdag ska jag hämta upp Malin sen ska vi till Kvinnersta!! Ska bli kul och träffa Malin igen, det behövs, annars kommer jag snart att börja prata med mig själv om jag ska fortsätta gå runt här i min ensamhet. Sen ska Malin och jag hälsa på Lollo på hennes jobb <3
Snart onsdag, snart onsdag, bara o räkna ner dagarna!

Hoppas ni har det bra alla, och jag lovar att det kommer positiva inlägg oxå, senare nån annan dag.
Kramar!

underbar helg!

Har haft en helt underbar helg!! Det är precis sånna här helger man behöver lite då och då!
I fredags åkte jag hem till Lollo, där jag fick rida PW, känns som om det var superlängesen ja red! Sen drog Lollo och jag vidare in till Örebro och träffade Mille <3
Sen drog Lollo och jag vidare hem till Maya, för att träffa större delen av klassen!
Så där lagada vi världens godaste pizzor, och satt och pratade heeeela kvällen. Sen drog sig folk hemåt en efter en. Lollo och jag lämnade Maya sist och tog 01.30 bussen hem, sen cyklade vi hem i mörkret, och hjälp vad rädda vi var!
Är det inte konstigt vad man ska få för sig saker bara för att det är mörkt?
På lördagen jobbade Lollo, men jag fick rida PW då igen, sen städade jag stallet, putsade sadel och träs mm, och packade in i transporten, till tävlingen Lollo skulle till på söndagen. Sen åkte Lollo och jag hem till Becka och hälsade på hennes fölis, så hiiiiilmla söt! :')
Och i dag så var jag med Lollo på tävling, Lollo och Britney var superduktiga! Bilderna jag tog är ju tyvär på Lollos kamera så har ingen att lägga upp för tillfället...

Nu har jag fixat lite i rummet, tex har jag äntligen (!) satt studentkorten i ramar o stallt upp på studenthyllan :)

I morgon ska jag med mormor och morfar till Pålsboda, kan bli trevligt :) Ska ju inte jobba.... Helt sjukt, har ju inget jobb!! Bara lite då och då... Usch, det är verkligen tråååååkigt att gå hela dagarna utan något att göra... Så nu hoppas jag verkligen på något snart!

Nu ska jag återgå till pysslandet i rummet :)
Ha det så bra alla!

Nu fick jag Lollo till o skicka några bilder på dom, ;) Så här kommer några från i dag! =)


Mot Örebro!

Nu drar jag iväg mot Örebro! Ska hem till Lollo, och umgås med henne! Sen ska vi in till stan o träffa Mille en stund, sen blir det klassträff med bästaste och underbaraste klassen! <3
Det här kommer bli en sjukt bra dag!

Nu ska jag iväg, ha det bra alla!

Kramar


Snyggare har ni inte sett va? <3


Ett helt nytt liv!

Ja för mig blir det i alla fall det!
har sökt en massa jobb i örebro nu, ska på jobbintervju i morgon, men vad det är för jobb blir min hemlighet. :) Ni får allt vara nyfikna! Har även stallt mig på lägenhetskö inne i örebro. så nu är det bara o hålla tummarna! Hoppas på minsta möjliga lägenhet! Ska ja bo själv vill ja då inte ha någon stor. Antar att inte mycket tid kommer att tillbringas i den i alla fall.
Men spännande, att klara sig själv!? Hur ska jag klara det? Förstå vilken känsla, komma hem från jobbet till en egen lägenhet, och mötas av... ..ingen alls. Själv handla mat, laga mat (!), betala räkningar mm. O.o Vad har jag gett mig in på? Hur ska jag klara av allt det? Ensam?
Men måste säg att samtidigt så känns det som om jag innerst inne längtar tills ja får mitt eget. Jag vill hemifrån! Det känns riktigt spännande!

Nu ska jag försöka sova.. Om jag nu klarar det, har gått och gjort mig själv mer och mer nervös hela dagen inför intervjun i morgon. Herregud.. Vill bara få det gjort, överstökat. Blir det nu så att jag inte får det jobbet så har jag i alla fall fått lite mer erfarenhet av att vara på arbetsintervju. Sen har jag ju sökt fler jobb som jag får hoppas på hör av sig.
Kommer att sakna Café Källarvalvet. Gillar det verkligen och trivs så himla bra där. Att jobba på café är inte något jag har tänkt på skulle intressera mig, men det gör det verkligen. Trivs himla bra!

nej nu ska jag försöka somna, har ont i huvudet och börjar även känna av i halsen att det gör ont.. Hoppas att det inte förstör intervjun i morgon.

Godnatt alla!

Måste bara säga, på fredag taggar ja till återträff med bästaste klassen! <3

lättlurad.



Vart en väldigt otippad start på jobbet i dag! 
 Tydligen hade dom bestämt sig på jobbet för att skojja lite med mig. För att ta det kortfattat, en av killarna hade klätt ut sig, hade en mask och en hatt mm. Han såg sjukt läskig ut. Sen kom han in i fiket, och dom andra (som visste om allt) bad mig ta kassan, men när ja såg honom vart ja sjukt rädd. Det såg faktiskt riktigt ut. Osså började han dra i glassboxens dragdörrar. Sen kom han lixom in bakom disken, o ja visste seriöst inte va ja skulle säga. Hjärtat bankade som tusan o ja såg att dom andra lixom gick undan, fy fasen va läskigt det var!! Sen lixom typ bakade ja undan lite i taget o sen snabbt ut till dom andra. sen började alla skratta.
  Sen var ja skakis en lång stund efter. Haha, shit va rädd ja vart!!
Känner att hämnd på något vis skulle sitta bra! Någon som har någon bra idé?

Annars vart resten av dagen på jobbet lugn. Elin och jag fixade oss varsin kaffe latte med smaksättning, jag testade med chokladsmak. Fasen vad gott det var!!! :D Jag som inte ens tycker om kaffe annars!

Jaa, annars känner jag att det var ett tag sen jag skrev här.... Haha, precis som jag visste, jag är sääämst på att hålla igång en blogg! Men ibland så kommer skrivandet igång! Kanske är det någon som läser i alla fall :P Vad det nu står i den här bloggen som är värt att läsa?

I morrn ska jag i alla fall få öppna caféet själv. Ska bli lite spännande! Tycker att det är så himla mysigt att komma dit på morgonen o fixa mackor o ställa iordning allt i lugn o ro. Synd att jag snart slutar där! Kommer sakna det något enormt!!

Är det även någon mer är jag som känner att sommaren har gått aldeles för fort? Det känns som om jag inte har hunnit med något alls av det som jag ville hinna med. För nu känns det som om sommaren är över. Men ärligt talat, inte är den väl över riktigt än??



Ha det bra alla, kramar!

Blåbärsskogen...!

Jahopp.. :) nu sitter ja här framför datan igen! Precis som vanligt vid den här tiden! Känns som om det har blivit så dom här senaste dagarna! Känner att det börjar bli lite halvtråkigt med rutinerna som har kommit upp! Så det passade ju superbra med Emelies förslag på utgång på fredag! Så det taggar ja på nu! I morrn bär det av in till örebro o sen blir det utgång med bästaste "Norr-gänget", Lollo är såklart med oxå! <3

Har även sökt en massa jobb nu oxå! Dom flesta i Örebro, men även några i Askersund, men nu även långt långt bort! Känns i alla fall som det är långt bort! Sälen, Åre mm. En massa skidplatser. Sökte dessa på skistar. Men visst verkar det kul!? Vart jätte taggad när min moster tipsade mig om detta! Hur kul som helst o jobba på en skidanläggning ju! Så det hoppas jag på! Verkar dock vara en hel del som söker, men jag håller tummarna!


I dag har jag i alla fall varit ledig! underbart! Så den dagen spenderades i blåbärsskogen med mamma och moster! Och blåbär fanns det i massor, även om det syntes att det allt hade varit någon i samma tankar som vi lite innan oss, för många platser var ganska så kala på blåbär!
  Men vi hade det mysigt, där vi gick slingan som heter Utnäset, och plockade blåbär och pratade. Passade även in en mysig fika-paus.
  Kameran, som nu var längesen ja tog med, fick följa med, så lite bilder tänkte ja allt lägga upp! Fick ju en så bra kompis vid fikastället, grodan Ove! Väldigt söt ^^,

Nej, nu ska ja sluta skriva, ska kanske kolla på film :) Men har ännu inte riktigt bestämt mig!

Ha det bra alla!
Kram!


jobb igen.

Jag tycker det känns som om jag inte har mycket annat än jobbet att skriva om här. Men jag har faktiskt inget mer som händer av intresse. Händelselöst liv för tillfället helt enkelt.

I dag cyklade ja till jobbet, himla skönt faktiskt. Och var en kul dag i dag faktiskt! Han jobba med Linda iaf i 3timmar innan hon slutade, så då han vi snacka lite om bland annat summerparty som var nu i lördags. Skojj!
Fick även otippat besök av Emma o Bina i dag på jobbet! Kul att se dom! Sen åkte dom vidare till Sänna, så när ja kom hem passade vi på att träffas lite innan dom skulle tebax till Emma. Var kul att träffas o få prata lite!

Kunde inte låta bli att prata lite barndomsminnen med Emma, tänk vad vi har haft kul i Sänna genom åren! Och vilka skojj och spännande äventyr vi haft här! Usch vad tiden går fort...

Nu ska ja sova, i morrn ska jag jobba förmiddag!

Kram o gonatt!

verkligheten gör sig påmind.

Vad är det som händer?
Verkligheten, det riktiga livet, det är vad som händer. Allt gör sig påmint. Och jag har ångest. jag har ångest över vad jag har gjort. jag har ångest över vad jag inte har gjort.
Hur gör man för att leva livet på rätt sätt? För det måste väl finnas ett rätt sätt?

Men jag vet inte vad jag gör. Vet inte hur jag ska göra. Jag vet ingenting. Men ändå måste jag göra något.

i dag känns det inte som nån bra dag. För i dag kom vekligheten ikapp mig, och jag var inte beredd. Så nu sitter jag här, med ångest.

Jag skulle nog helst lägga mig och dra ett täcke över huvudet, vakna upp, och känna att allting var bra. Allting har löst sig.
Men magkänslan säger mig att det inte riktigt skulle funka. Så då får man väl ta tag i problemen och lösa dom, men hur ska man kunna vara så stark? Jag känner mig då inte så stark.


vad får människor att fortsätta?

Vad är det som får folk att fortsätta? Att fortsätta när det är som svårast? Jag skulle verkligen behöva det rådet nu. För nu känns allt hopplöst. Jag känns hopplös. Vad är meningen? När allt ändå går åt helvete.




13 Horses - Alexander Rybak

13 horses swimming in the sea
Waiting for someone to find them
Their ship is gone and now they are alone
With water everywhere around them

The men were saved from the sinking ship
Right before it started to burn
And while they're safe their loyal friends need help
Patiently waiting for their turn

13 horses swimming in the sea
They don't even know it's pointless
The pride remains but this time it won't help
They used to be so tall and suddenly they're small

There's a couple way too far behind
Soon they will be out of sight
But then who cares, they're dying anyway
All of them are doomed this night

11 horses swimming in the sea
The sea they thought was just a river
They're used to this, it's probably just a race
That helps to ease their minds, but where's the finish line?

The night grows dark, the body wants to rest
It hurts to breathe and still they do their best
They want to live no matter for how long
Their thoughts have disappeared 'cause now they're pretty scared

7 horses struggling in the sea
Waiting for someone to find them
They don't look back 'cause what's the point of that
There is only death behind them

They cry for help but help will never come
They don't know where to swim or what they're swimming from
They try to swim some more when panic starts to spread
They're swimming into shore but only in their heads

The 3 last horses dying in a sea
Shouting of their cries for no one
They're born to win, they're screaming in their hearts
The strength of thousand men, they're fighting 'till the end

The sun is up, birds are everywhere
They're flying high, surfing in the air
It's nice to live when life is such a bless
One horse that swims it seems to be the last

The 13th horse has always been the best
His owner will be proud but now he wants to rest
He's longing for his home, the girl will give him food
Good boy she'll say, together they will play

13 horses swimming in the sea
Soon they will be gone forever
And while they swim one thing still remains
And that's the hope that never dies
It never dies, it never dies


RSS 2.0