bilder

mormor, morfar och jag på resturang :)


efter en riktigt bra kväll i Napa ser benen ut så här när man vaknar :)

mysig katt :)


filmmys

Ligger hemma i sängen och har filmmys med Loulou :) Förutom hennes galna ryck hon får lite då och då är hon supermysig! Sötaste sovstilen har hon! Vi har kikat på Mamma mia nyss :)

Är ledig i dag, sååå himla skönt! Vart ju utgång i går i Napa, var riktigt kul! Träffade bästaste Robin där oxå. Haha, vilken galen kväll det var!
Så i dag har jag helt klart mått som jag förtjänade. Så det var riktigt skönt att slippa gå iväg och jobba. Även om det känns lite lagom tråkigt att ägna hela den lediga dagen åt att vara bakis och inte ha ork att göra något. Men men.

Angående hemlisen så är det så att jag kommer att jobba kvar här i Cypern ett halvår till! Jag ska jobba inne i huvudstaden Nicosia över vintern. Berättar lite mer om allt senare. Ska troligtvis till sverige en vecka i mitten av oktober, så då får ni därhemma inte vara uppbokade för ja vill träffa er alla innan jag åker tillbaka!


grab somebody sexy..

Åh herregud vad det var svårt att ta sig upp i morse. Haha, stackars Susannah fick kämpa för att få upp mig. Men till slut så.
Det var nästan olidligt varmt i Paralimni, men vi överlevde allt hettan och tog oss hem runt 1.

Resten av dagen har jag inte gjort mycket av värde, läst lite bok. Tänkte dra mig ner mot poolen men orkade inte riktigt. Haha höjden av lathet.

I kväll blir det Napa med bästaste tjejerna! Vi ska möta upp Robin där som snart ska hem till sverige!

Nu för tillfället sitter jag redo för jobbet. Jag och Beda har fixat oss iordning ovanligt bra i tid. Så nu väntar vi mest på att tiden ska gå så vi kan börja vandra mot jobbet. Tror inte det blir mycket i kväll heller. Tråkigt! Så får väl hålla tummarna på att lite folk hittar till Guru i kväll.
Nu när den superfina strandpromenaden är så fint upplyst känns det som om lite fler folk kommer att gå förbi Gurun. Så då borde dom ju vilja komma in och ta en drink tycker man ju! ;)

Hoppas ni alla har haft en bra dag!


studenten <3

tiden rinner iväg

Aaaah, vad tiden ska gå fort!
En vecka har redan gått, i morgon åker mormor och morfar hem igen. Men det var supermys att dom ville vara här och hälsa på! Vi har mest hängt på stranden och ätit gott på mysiga resturanger som ger oss gratis efterätter och ouzo. Mums!
Men det var kul att ni var här och hälsade på! Tack!

I morgon har Susannah och jag planerat en tripp till Paralimni. Jag ska vara med och hitta någon bra frisör till henne där. Så i morgon har vi planerat in att käka frukost på morgonen! Så vi hinner hem sen till eftermiddagen då det är dax att jobba igen.

I dag på jobbet var det riktigt segt. Inte mycket kunder alls. Så dom som var där fick desto mer service då vi alla ville ha något och göra.
Så det vart mycket hänga gubbe och många teckningar målade. Det märks verkligen att högsessongen börjar ta slut... :(

Och i morgon kväll tror jag att jag kan berätta om min lilla hemlis.

Nu ska jag sova, så jag kan komma upp i morgon. Har ju vissa problem med tidiga morgnar nu för tiden då jag helt har vänt på dygnet.

Natti natti


dubbelsäng

Har precis kommit hem från jobbet. Var inte mycket att göra. Ett tag var det bara ett enda bord vi hade, och på det bordet satt mormor och morfar och drack drinkar :) Mysigt att dom är här nu!
Men lite senare på kvällen nu så vart det i alla fall lite att göra.

Nu har Cissi och jag precis satt ihop våra sängar till en dubbelsäng, supermysigt ju! Så nu blir det lite filmmys! I morrn har vi tänkt gå upp så vi hinner med frukosten på hotellet! Sen blir det nog stranden för hela slanten!

Nu ska vi kolla film, blir kanske mer bloggande + bilder :)

Har även en suuuuperspännande nyhet att berätta, men den är inte helt 100 än, så den får vänta några dagar till ;)

Natti natti :)

godmorgon!

Har ganska så precis nyss vaknat nu. Väntar på att underbaraste Mille ska logga in på skype, var ju så himla längesen vi hördes av!
Efter Skypedejten ska jag ner till stranden och mysa lite med Beda. Ska ta med mig en bra bok tänkte jag så blir det nog bra. Jag klarar verkligen inte av att bara ligga och sola. Blir så himla rastlös. Men tar jag med en bok funkar det bra! :)

Hämtade nyss in Loulou på rummet, hade ju lite i tankarna och mysa, men hon far för tillfället runt som en tok här inne i rummet så ja får nog vänta lite med morgonmyset med henne!

nu loggade Mille in, men ja bloggar nog i kväll efter jobbet!


festligt

I går var det ändå ganska kul på jobbet. Fullt upp med bröllopet som var, oxå var det en hel del andra gäster oxå. Vid klockan 2, som är tiden då vi igentligen ska ha stängt och packat ihop Gurun, var bröllopsgästerna fortfarande kvar. Så det vart en sen kväll. Men trotts att det bara var jag Cissi och Roland, så gick det relativt bra att stänga Gurun i alla fall. Vi hade ju alla öppna vinflaskorna till hjälp, vi kunde ju inte bara hälla ut vinet, sen vart vi även bjudna på varsin caipiroska ;)
Den halvfulla champangeflaskan delade vi upp i take away muggar innan vi gick hemmåt.
Så i dag mår jag helt klart som jag förtjänar.

Nu lyssnar vi på lite disney-låtar och ska väl snart börja fixa oss inför jobbet.

Hoppas ni har det bra allihopa därhemma <3
osså får ni faktiskt kommentera inläggen om ni vill :)


choklad i mitt hjärta

Har sovit som en stock!!! Kom hem ca 4 halv 5 från jobbet i natt, så var sjukt trött när jag kom hem!
Har i alla fall hunnit med att skypa lite med mormor och morfar i dag, dom kommer ju hit på måndag! :)
Annars har jag inte gjort mycket, städat lite i rummet... Sötaste Cissi har gått till Lidl i dag och kom hem med choklad till mig <3 Så nu överlever jag ett tag till!

Nu är det snart dax att dra iväg till jobbet, ska vara ett stort bröllop i dag, så kommer nog vara fullt upp! Men det är ju alltid kul! :)



Jag saknar hästarna <3


today I feel like not doing anything

Kunde verkligen inte somna i går kväll. Vet inte va det var, men det gick verkligen inte. Somnade runt 5.30 på morgonen. Inte rättvist. Men tur att jag börjar klockan 18 i alla fall så jag kunde sova ut i alla fall.

Har busat och tagit lite kort på Loulou nu, det är så våran lilla kattunge heter. Måste bara nämna att det inte är vi som gett henne namnet. Haha
Snart är det dax för jobbet igen. Inte riktigt så taggad på det faktiskt, men men. Det blir väl bra i alla fall..


pris i klantighet borde tilldelas mig!

I dag har jag verkligen inte gjort mycket! Sov större delen av dagen, men det behövdes! Så kanske jag kan bli frisk snart. Har haft en himla ont i halsen och så himla förkyld är jag så det är inte sant!
Men halsontet är faktiskt borta nu, men har fått någon envis hosta i stället =/

På jobbet gick det riktigt bra, var varken för mycket folk eller för lite. Var helt lagom, med tanke på hur lite personal vi var.
Mot slutet av kvällen lyckades jag på något vänster tappa en glasflaska precis under ögat. Min vanliga klantighet känns det som. Lyckades lixom spräcka skinnet så det rann ner blod på kinden. Nu hoppas jag på att det inte kommer att vara alltför blått i morgon.

Nu har jag precis stängt in våran söta kattunge i köket så den piper lite olyckligt därifrån nu. Men kan ju tyvär inte ha den här inne på natten då vi måste kunna ha balkongdörren öppen för att kunna sova.

Det kommer bli så jobbigt att skicka hem den sen!
Det var faktiskt Cissi som startade hela grejen. Hon pratade med en gäst på jobbet som sa att familjen hade blivit så kära i en kattunge dom sett på hotellområdet. Och hur synd hon tyckte att det var att dom inte kunde ta med den hem. Eftersom dom skulle åka hem kvällen efter så hanns det inte med att vaccinera katten mm innan flygresan. Eftersom man måste vänta lite efter att katten blivit vacc. Så då sa Cissi till henne att vi kunde hjälpa till.
Så det slutade med att dom bytte  kontaktuppgifter, Cissi fick lite pengar som kommer täcka alla utgifter till katten. Så nu har vi en lite kattunge här hemma. CIssi var duktig och tog den till veterinären. Så nu håller vi på och göder upp den. Hur vi ska få den till flygplatsen sen vet jag inte riktigt. Men det fixar sig nog! Riktigt mysigt är det i alla fall med en liten kattunge i lägenheten!

Nu sak jag försöka sova så jag kan komma upp i morgon förmiddag! Ska nämnligen vara duktig och frosta ur våran frys! För som det är nu kan vi inte ens stoppa in något i den, den är helt igenfrostad! Så is har vi i massor iaf ;)

natti Natti!

roadtrip Cypern

Har varit ledig i dag. Gick upp tidigt (08.30), då gick faktiskt Susannah och jag till hotellet och åt frukost! Underbart, var så sjukt längesen jag gjorde det!
Sen tog vi 11bussen mot Larnaka. Hade verkligen en toppendag i Larnaka, shopping god mat och frappe, såklart.
När vi skulle ta bussen hem, runt 18.00, så såg vi bussen mot Limasol stå vid busshållsplatsen. Så vi skojjade lite om att, ja men då tar vi och åker dit! Det slutade med att vi åkte med bussen mot Limasol. Det kan ju vara kul att vara där oxå! Så efter ca 1h och 15min var vi i Limasol!
Så vi gick omkring lite där och lyckades hitta lite affärer som var öppna. Sen satte vi oss på en pubb ett tag och pratade.

När vi tänkte att de kunde vara dax att åka hem var det desto svårare. Eftersom bussarna hade slutat gått. Så det var taxi till Larnaka, eftersom taxichaffören var säääker på att en buss skulle gå till ayia napa därifrån. Men hoppsan, det gjorde det ju inte. Haha, så det var jakt på taxi i Larnaka oxå, men tillslut lyckades vi hitta en taxi som var ledig. En riktigt kul dag! Älskar att göra saker oplanerat sådär, frihetskänsla! Och lite spänning :)

Nu sitter jag i lägenheten med en väldigt busig katt som springer runt och hoppar på allt som den kan få tag på. Men är man kattunge så är man :)
Väldigt söt är hon i alla fall, och det kommer bli jobbigt att skicka iväg henne sen! Kan berätta hela historien nästa gång om hur det gick till att vi tog hem en kattunge :)



oxå en fin bild på Roland, Beda och mig från jobbet, efter bröllopet som varit på jobbet var några av barnens leksaker kvar...

sena kvällar, tidiga mornar

Hemma från jobbet nu, suupertrött. Vart sent hem i går. Somnade nog inte förens runt 11 på morgonen. Vi hade en "personalfest" inom Guru, så alla kockarna, bartendrar, servitriser mm var med. Även lite av personalen från Nicosia´s Guru var där. Vi träffades allihopa i Ayia Napa på en klubb som heter Castle Club. Där var vi på VIPen och vi hade allihopa Guru-kläderna på oss. Och det var så sjukt kul! När vi kom tebax till Protaras gick några av oss ner till stranden och badade.

Att gå till jobbet klockan 18 var dock inte riktigt lika kul.
Men nu har jag kämpat mig igenom det, och i morrn är jag ledig! Ska bli sjukt skönt!
Då ska jag och Susannah som oxå är ledig i morrn, åka in till Larnaka. Så det blir en tidig morgon. Men det kan det vara värt! Kommer nog bli supermysigt!

Så nu ska väl jag försöka sova, eller försöka, ja kommer nog somna riktigt lätt i kväll!

Här kommer lite bilder från i går kväll!




brother bear

Förlåt för den sega uppdateringen. Har varit sämst, jag vet.

Men nu är ja tebax! Har ju internet i lägenheten nu så förhoppningsvis blir det lite lättare nu.

Men allt rullar på som vanligt här. Jag jobbar, har börjat med mina normala arbetstiden igen, 18-2. Sköönt! Var helt slut efter veckorna med 15-2 passen! För det var fullt upp hela tiden och så sjukligt varmt. Ena kvällen svimmade jag när vi höll på att stänga. Tror jag är lite dålig på att dricka vatten... Men ska försöka bättra mig :)

nu har jar legat och kollat på björn bröder och gråtit! Underbart!

Nu har jag Beda och Susannah som springer runt här och letar träningskläder, galningarna ska leta upp gymmet.

Nu ska ja fixa mig iordning inför jobbet. men ska försöka bättra mig på bloggandet!


osså lite fina bilder från en av våra lediga dagar som vi spenderade på en mysig strandbar :)




RSS 2.0