cyprus my friend

Lediga dagen i tisdags... Vi åkte in till Nissi beach, vid Agia Napa. Jag och Viktoria kom hem klockan 8 på kvällen. Det var foamparty på stranden och en massa bra musik, så vi vart ju helt klart på partyhumör! :) Men det var en kanonbra dag.

Nu är det jobb jobb jobb igen, så väntar vi på nästa veckas lediga dag. För nu för tillfället är jag inte på jobbhumör. Inte på i Koi i alla fall. Vet inte hur jag ska göra, men för tillfället har jag verkligen strulat till allt känns det som. Hur kunde jag tro att allt det här skulle funka? Jag är nog den mest naiva personen som vandrat på denna planet. Helt klart.
Men ja ska fixa det här, så får vi se hur det hela slutar.

I dag splittar jag. Börjar jobba klockan 19 igen. Sen slutar jag vid 11. Hoppas jag iaf!


ledig ledig ledig!

I dag är jag äntliiiigen ledig! SÅ i dag ska jag bara njuta och slappa, inga riktiga planer, bara ta det lungt!

Veckan har varit galen, heeelt smockat på jobbet. Koibar var helt fullbokad båda dagtid och kvälls/natttid. Visst är det kul med mycket att göra, men när det blir såhär mycket att göra, det var vi verkligen inte redo för. Kaos, var vart det vart. Men på något vänster så lyckades vi ta oss igenom det. Helskinnade.

hoppas det är bra med alla därhemma!!

stolt till tusen

Jag är så sjukt modig, äntligen vågade ja tattuera mig! Supersnyggt blev det!! :D
I måndags var jag ledig, så när Viktoria slutade jobbet så gick vi ut en sväng, när vi gick förbi tatuerarstudion tänkte vi att varför inte kika in :)
Tur att jag hade Viktorias hand att hålla! För det gjorde faktiskt ont! Usch usch!
Men än så länge så läker det superfint! :)

I dag är det början på vattenfestivalen här i cypern, kommer att bli fuuuuuuullt upp på jobbet nu under helgen. Men det blir nog bra!


Annars händer det inte mycket, hade personalfest i onsdags, vart riktigt lyckat faktiskt! Superskojj!RSS 2.0