myskväll! =)

är hemma från jobbet nu, vart hämtad av Lollo i askersund, sen åkte vi hem till Sänna i regnet! Nu blir det lite mys och i morrn taggar vi på att paddla och sen på kvällen är det Summerparty! Det taggar vi till!

Nu blir till och prata lite o sen sova =)

Ha det bra alla!
Kramar

tiden bara rinner iväg....

....Och det känns som om hösten snart är här!

Och gott folk, jag har vågat kika på svaren angående skolor.. Och ne, jag kom inte in, står som reserv.. Så nu jäklar, nu blir det jobb som gäller, om jag då hittar någe!! Men är supertaggad nu! Vill komma ut och göra saker, så ja hoppas grymt mkt på jobb och lägenhet i örebro... "Håll tummarna"!!

Så nu har jag då inte tid att sitta här längre, nej nu ska jag fila lite på mitt CV och personligt berv! =) Jobben bara väntar där ute! ;)
Så nu ska ja skicka in ansökningar till olika jobb, så får vi hoppas på att det går vägen! Vet ju att det är svårt att skaffa jobb... Men hoppet är ju det sista som överger människan, eller hur!?

Vet att ja inte  har bloggat på några dagar, men det ha inte hunnits med, eller i alla fall så är det inte vad jag har prioriterat!

Men har hunnit med en hel del!
I går var jag till exempel duktig och bakade damsugare, superfina vart dom. har dock inte tagit någon bild på dom än, så ni får ta och sluta era ögon och helt enkelt föreställa er hur fina dom vart!

Har oxå varit iväg med min bror och fiskat, en ynka liten abborre vart det, som jag ville ta hem, men Henrik ville kasta tebax på grund av att den var för liten som han sa. Så klart var det han som fick sin vilja igenom =/ Men nästa gång, då ska vi minsann inte kasta tebax några abborrar!




Nu ska jag skriva CV, sen ska jag iväg och jobba, sen ikväll kommer Lollo hit! <3 Längtar massor!

Längtar även efter övriga klassen, snart måste vi fasen ta och träffas! Så här kan vi ju inte hålla på!!! Vart är alla? Nu får vi ta och höra av oss till varandra och se till och träffas! Det måste ju finnas sjukt mkt o prata om nu när vi inte träffats på så länge!

Ha det bäst alla!
Kramar


ledighet <3

I dag vaknade jag upp utan väckarklocka klockan 9, gick upp och satte mig och åt frukost med Henrik som redan hade gått upp.

 Sen vart jag så himla sugen på att baka en äppelkaka då jag såg att det ramlat äpplen från äppelträdet. Så så vart det! Så nu är äppelkakan i i ugnen, och det luktar underbart! Så nu blir det till och bjuda ner farmor och farfar på 11- fika! =D

Tänkte att jag skulle lägga ut receptet på bloggen här, lär komma upp en hel del recept, då jag ääälskar att baka! Och det här är min abslouta äppelkaksfavorit!

Ullas Äpplekaka

Ingredienser:
1 ägg
1 kaffekopp socker
1 hg margarin
1 kaffekopp mjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
ca 2 äpplen
Till garndering:
Socker
Kanel

Gör så här:
Smält margarinet. Rör ihop ägget och sockret. Häll sedan i det smälta margarinet och rör. Rör sedan i mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Bröa pajformen och häll i smeten. Lägg sedan det skalade, urkärnade och skivade äpplet ovanpå smeten och strö över socker och kanel.
Låt sedan stå i mitten av ugnen i 30 min, på 200grader.



Ha det ba alla!
Kram Emma


dejt med kudden!

Nu har jag gjort mig redo för att sova, så ligger i sängen nu. Men ska kolla på film innan ja somnar, även om jag antagligen kommer att somna under filmen, men det är mysigt det med!

Ska kolla på The perfect man med Hillary Duff =) Tycker hon är himla bra! :)

Nej nu har ja inte mycker mer att säga, i morgon blir det jobb, börjar klockan 10, men ska skjutsa mamma och pappa och moster till någon vandringsled innan, så blir väl tidig morgon. 
 
Nattinatti allihopa!
Kramar


Hemma!



Hemma efter gårdagens roligheter med Lollo och efter dagens jobb.

I går efter jobbet åkte jag iväg till Lollo! Sjukt kul att få komma och ta det lungt och prata. Vi drog iväg och såg på Shrek 4 i 3D, riktigt bra! Sen hem och då kollade vi på Sommaren med Göran, sen vart det mest prat, kvällspromenad och återigen mer prat. Det vart sent i säng!
  Så i morse fick vi dra oss upp ur sängen då väckarklockan ringde, så åt vi frukost, sen åkte jag mot Askersund, för klocklan 10 började ja jobba.

Så i dag har jag haft en lugn dag på jobbet, jobbade med Emma i dag, då regnet var konstant utanför var det inte många kunder som kom.

Nu är jag alltså hemma igen, skulle ha träffat Emma nu, men jag fick förhinder, hade verkligen varit skojj att träffas då det var sjukt längesen vi sågs, men hoppas på att det blir snart, hoppas på ett möte med henne i morrn.

Men nu ska jag inte sitta framför datorn längre,
Ha det bra alla!
Kram!


Trött!

Sitter i sängen nu, redo att sova. Ska, trotts att jag är ledig, upp tidigt i morrn, klockan 06.30!! Sen kommer jag nog inte hem förens runt ett på natten, och sen ska jag infinna mig på jobbet klockan 8 på lördag. Vilket innebär tidig morgon då oxå! Därav ska jag lägga mig tidigt i kväll!
  Vad jag ska göra i morrn är jag inte helt säker på vad det blir, men det blir en biltripp med mamma och pappa, till Läckö slott bland annat. Blir nog skojj!
  Nu ska det bli sjukt skönt att sova, är jättetrött i benen efter jobbet i dag, och känner mig allmänt sliten i kroppen. Den här sömen känns välbehövd!

Nej, nu ska ja sova, godnatt alla!
Kram


regn, regn och lite mer regn..

Det var ett himla regnande det vart! I går kväll blåste det riktigt mycket, också vaknar man till regn. Jag som hade tänkt cykla till jobbet i dag! För tillfället känns det inget vidare lockande. Men det är ju trotts allt en stund kvar tills jag ska iväg, börjar 14.00 i dag.

Måste bara nämna vad jobbigt det är att vara student. Hur ska jag veta vad jag vill göra? Vill jag in på skolan jag sökte till? Eller vill jag jobba ett år först. För att vara ärlig, har jag inte ens vågat kolla på resultatet än. Jag vågar alltså inte kolla om jag kom in dit jag sökte. För jag vet inte hur jag ska ställa mig till resultatet.
  Jag vet inte hur jag ska göra om jag kom in, och jag vet samtidigt att jag kommer att känna en slags besvikelse om jag inte kom in. Känna mig dålig.
  Men jag vet ju hur populär linje det är. Det ÄR många som söker.. Varför sökte jag in dit? Jag vet ju knappt vad för jobb som väntar när jag har läst de 3 åren där. Jag vet ju inte alls om det igentligen är något för mig. 
 
Jag vill inte välja. Inte nu.
  Det känns så konstigt att det inte är något som väntar på mig efter sommaren, det är inget Kvinnersta eller Nv3 att komma tillbaka till. För nu ska jag välja, fixa och veta. Jag ska veta vad ja vill gå för skola, jag ska veta, att om ja inte söker någon skola, då ska ja veta vad ja ska jobba med. Men jag har inget.
  Jag skulle så gärna vrida tillbaka tiden, om så bara för ca 3 år tillbaka.... eller om så bara för 1 år tillbaka...

Någon som vet hur man ska göra? För jag vet verkligen inte alls. Frågan man får av alla i sin omgivning är ju, så vad ska du göra efter sommaren då? Och allt jag kan svara är, jag vet inte. Jag vet inte alls.

Man kanske helt enkelt får vänta och se. Snart kanske jag tar mod till mig och loggar in på studera.nu. Men inte i dag.

Nu ser jag fram emot helgen, Fredag som är min lediga dag, och Lördag, som innebär en tripp till Örebro.

I går hade jag ett långt och trevligt samtal med Thomas, det var längesen! Telefonsamtalet bröts då min telefon dog, men det var kul att prata med han igen.

Ha det bra alla.
Kram


En bild på några från bästaste bästaste klassen! Älskar er!

Stress.

Stressig morgon i dag! Vaknar efter att ha snoozat aldeles för länge! När jag precis hunnit upp ur sängen och tagit på mig jobbkläderna ringer chefen och säger att Emma W, som skulle börja klockan 09.00 i dag, var sjuk, och undrade om jag kunde vara på jobbet så fort som möjligt. Abslout sa jag. Då var klockan redan 09.00 ganska exakt, så jag virrade runt i huset och försökte göra så många saker samtidigt som möjligt, och sen iväg. Lyckades i alla fall vara på jobbet till 09.30! I vanliga fall skulle ja börjat klockan 10.00 i dag.

I övrigt har det varit en lung dag på jobbet i dag! Kom in folk lite då och då, men det var inte många. Vart är alla? Kan väl tänka mig att alla ligger på stranden i dag..  =)

Nu är jag hemma i alla fall, ensam. Mamma o Pappa är ute på sjön i båten, blir väl ute nån da till. Så ja ska väl försöka ta mig ut i det fina vädret nu.

Ha det bra alla!
Kram Emma

Passar på att lägga upp mysigaste bilden på mig och några vänner från Kvinnerstaskolan, på bruxhästarna i ett riktigt snöigt landskap!

Från Vänster: Mille på Linus, Jag på Ruff, Ida på Kravall, Cajsa på Frederik, Dessan på Baloo.

film!

Jag hade ju tänkt hinna skriva några rader innan filmen började, men nu vart det tajt med tid! Filmen har börjat och jag sitter här med mackorna (mackor med grav-lax!!) brevid mig, nu blir det film-mys. I morgon är det jobb igen!

Ha det bra allihopa!
Kram Emma

ledighet.

I dag är min lediga dag. Och jag har inget planerat! Så himla skönt. Det konstiga är bara hur dagen lixom bara glider förbi utan att man riktigt hinner göra något!

Hoppas i alla fall på att kunna få med min mor och far till båten och åka en sväng, saknar att bara få ligga i solen på båten och lösa korsord och läsa böcker. Underbart!
  Nu ska väl jag försöka ta mig ut, kanske kan hjälpa till med altan-ombygget lite. 
 

Blir ett kort inlägg i dag, men det kanske blir mer ikväll, om det inte blir som jag hoppas på, båten!

I morgon är det jobb igen, då jobbar jag 14.00 - 20.00. Tjohoo, Money money ;)

I går pratade jag ca 1h men underbaraste Lollo i telefon, snart dax att träffas igen!

Kram Emma

Snyggaste bilden på mig och Lollo på 3D bio med snyggaste 3D-brillorna!

Tankar.

Det är tungt, att gå vidare. Att gå vidare, att släppa taget, att börja leva igen, när man hela tiden vet, att man får göra det utan Dig.

Sorgen, som jag känner i bröstet, som tynger mig. Finns där. Men inga tårar, inte längre.

Du var en underbar vän, Sigge. Du var en så enormt underbar vän, som tog Dig igenom allt man ville göra, och hur det än gick, gjorde Du det med spetsade öron.
  Hur Du hjälpte mig igång med hoppningen, gjorde ditt bästa när man studsade runt i sadeln och ville träna dressyr, långturer i naturen, galopper där jag med ena handen höll i tygeln och i den andra handen höll ja en kamera och försökte fota Mille o Lollo, när de galloperade framför oss på deras hästar. Hur Lollo och jag kom hem från Kvinnersta och ville prova Horseball, som vi gjorde på skolans hästar, då fick Du ställa upp. Och det gjorde Du. Vi tränade voltige (Kravlade runt på dig barbacka), och Du var den som fick dra oss när vi skulle tolka på vintern!
  Du underbara häst, underbara bästavän. Du var aldeles för självklar. Jag såg Dig som en självklarhet.

Men jag hoppas och tror, att nu har Du det bra. Du har ingen mer astma, aldrig mer kommer du att hosta. Nu är Du på de evigt gröna ängarna.

Du finns för alltid i våra hjärtan. Och jag vet, att när det värsta är över, kommer jag att kunna tänka tillbaka på de stunder vi har haft, och le.

Tack, Sigge MackVack.
Vila i Frid.











Jag Älskar Dig.

borta.

Jävla åska. Du tog vad jag älskar ifrån mig. Du tog honom ifrån oss alla. Så. Jävla. Fel.

Du kommer alltid att finnas kvar i minnet och i våra hjärtan.

Sigge MackVack, Tack för tiden vi fått med Dig. Du Underbara.

Du är Unik.








Nattligt Bad!

I natt kom David förbi och hämtade upp mig utanför mitt hus vid ca 01.00, så drog vi iväg till harge för ett dopp. Kallt i luften och själva badsugen hade verkligen försvunnit, men väl i vattnet kändes ddet ändå helt okej. Mot hur kallt det kändes i luften var det riktigt skönt att komma ner i vattnet. Dock vart vi inte kvar i vattnet särskillt länge! Sen satt vi på klipporna lääänge och pratade. Det var längesen jag hade så mysigt. Var verkligen riktigt skojj! Kom inte hem förens 03.00 :)

Nu har jag ätit sen frukost och ska snart iväg till Bona med mamma för att inhandla lite blommor. Senare i kväll ska hela familjen och några vänner till familjen åka ut till våran båt och ta en tur i skärgården. Då känns det att det är sommar på riktigt!

Nu ska jag fixa mig iordning, tänkte inte åka iväg i pyjamas!
Kram!

nothing at all.

Precis som rubriken säger, så gör jag ingenting. Hade tänkt att jag skulle kunna ta det lungt i solen i dag, får ju passa på när jag är ledig. Men tydligen har vädergudarna bestämt sig för att dom ska ha en massa moln på himlen O.o Varför? Vem har beställt det?

Men då kanske det kan bli lite nytta i dag i stället. Får se hur dagen blir, ingenting inplanerat! Det gillas!

 Väcktes i morse av studentfoto, eftersom en av mina bilder var vikt skickade vi den tillbaka, så han undrade lite om den. Så nu kommer väl den nya snart på posten!
  Nu ska jag fortsätta min sena frukost och sen gå ut!

Som ett citat från en vis klasskompis, Malin Nylund "Om det inte var så mycket moln på himlen skulle det vara soligt". Så sant som det var sagt!

Kram Emma!
Passar på att lägga ut en bild från studenten på mig och några från klassen!
Från vänster: Rebacka, Angelica, Louise, Emilia, Jag, Malin, Ida

RSS 2.0