bästaste

Det är så tomt här i lägenheten utan Beda och Susannah! Men vi kommer att träffas snart igen! :)


ledig dag.



I kväll är det maskerad. Får se vad Cissi och jag hittar på att klä ut oss till!


nu äre fest!

Med snyggaste rummisen! <3

Dom Vackraste

Dom finaste kaninerna i världen.
Älskar Er enormt mycket, Olliver och Tea.
I går natt togs ni iväg från oss. Livet är inte alltid rättvist.
Vila i frid.




"Dont cry because it´s over, smile because it happened"

I natt har jag faktiskt frusit som en tok! Herregud vad kallt det var! Sötaste Susannah la på mig ett extra täcke innan hon gick till jobbet. Nu har även Beda gått iväg till jobbet, Cissi och jag börjar klockan 5.

Nu är det inte lång tid kvar tills Beda och Susannah åker hem, känns så himla konstigt. Har det verkligen redan gått 6 månader? Helt sjukt...
Men jag är så himla glad över att jag fick dela den här sommaren med dom här underbara tjejerna.






vattensport

Har haft en superbra dag i dag.
Var på stranden en stund med Beda och Cissi. Vi passade då på att prova en vattensport till. Vi vill ju ha hunnit gjort så många som möjligt innan vi åker hem.
Den här gången provade vi stealth. Herregud, jag är glad att vi klarade oss undan utan skador! Har endast sjukt mkt träningsvärk i armarna och lite "skavsår" på armbågarna då skinnet skavts av lite. Haha, helt sjukt! Men det var så sjukt roligt! Och jag flög endast av en gång, det ni ! ;)



På jobbet var det inte mycket att göra, hade några bord som åt, men efter halv 11 var det helt tomt. Så runt klockan kvart över 11 började vi stänga. Superskönt!

I morrn ska jag försöka ta mig ner till stranden.


ledig

I dag har ja varit ledig. Gick faktiskt upp och åt frukost! :) riktigt mysigt! Sen drog jag Beda och Susannah till Paralimni och Orfanides :) Där inhandlades lite inför myskvällen i kväll som sus och jag ska ha snart <3 Vi inhandlade även lite inför festen på lördag. Det ska nämnligen vara maskerad! Lite förfirande utan halloween! :D Vi kommer vara snyggast i våra utklädnader! Helt klart! Kan ni gissa på vad vi ska vara?

Annars har jag inte gjort mycket i dag. Städat lite, gick en ganska lång bit på strandpromenaden. Och nu sitter jag här. Har kollat på I rymden finns inga känslor. Superbra ju! Gillade den filmen riktigt mycket faktiskt!
Snart kommer susannah hem om hon får sluta i tid. Hoppas på det, tills vidare så har jag ju i alla fall våran supermysiga katt som sällskap. hon ligger så sött och sover på mina ben nu <3 Sötnosen!


bilder


såklart

Såklart att jag inte la upp några bilder i dag, borde jag ju ha förstått! Haha, kom hem tidigt i morse, efter en riktigt bra kväll/natt! Var verkligen superkul och det var så himla många från "staffen" från capo bay där ja jobbar. För nu är det inte länge kvar tills folk börjar åka hem. Känns konstigt så fort tiden har gått! Det var ju inte längesen ja åkte hit! Eller? Har det verkligen snart gått ett halvår?

Var uppe och pratade med Mr Elinas för någon dag sen om hemresedatum. Han berättade att han hört om att jag skulle vidare till Nicosia, så han ville veta lite om när jag skulle sluta på capo, men ja berättade att jag kan stanna tiden ut. Såklart jag ska göra det, jag kom ju faktiskt hit för att jobba på capo, så det är klart jag ska slutföra det. Men flygbiljetten hem ska han boka åt mig, jag skulle berätta om vilket datum jag ville hem, då han sa att jag gärna fick bo kvar i lägenheten här några extra dagar efter jag slutat om ja ville hinna med och se mig omkring och ha semester. Men jag tror jag åker hem direkt när jag slutat. Slutdatumet är den 15nov. Så ska gå upp till Elinas kontor i morrn och be om hemresetatumet 16nov. Känns som om det kan funka bra. eller om man kanske ska åka 17, så man kan packa väskan lite i lugn och ro... ?

jag är faktiskt riktigt taggad på jobbet i Nicosia. Spännande att bo i en storstad! :D Och vad konstigt det kommer att kännas att vara borta från sverige ett halvår till! Kan man fira jul utan familjen verkligen? Känns konstigt.
Men det blir nog bra, skulle nog ångra mig om jag inte tackade ja till det här jobbet.

Så allihopa, den 16 nov och en vecka framöver får ni inte planera in annat än att umgås med mig! Vill hinna träffa alla!

Nu ska ja sova, nattinatti!


nya skor!

Nu är det utgång med mina underbara flickor Cissi och Beda. Susannah blir tyvär hemma.. Men hon har fixat mig så sjukt fin i håret och med fint makeup, så hon finns ju med på sätt och vis i alla fall. ;) Ska ha på mig mina sjukt snygga skor som jag köpte i Nicosia. Jag kunde ju inte bara lämna dom där i affären.

Vi ska äga Protaras i kväll, och sofa sofa bar, dit vi ska.

Kameran den är med, så jag lovar att göra mitt absolut bästa för att lassa upp lite bilder i morrn :)

massa kramar!


tiden rinner iväg.

Nu har det tagit altför lång tid sen jag bloggade senast, igen. Har ingen riktig blogglust och har inte mycket att skriva om heller för den delen. Eller, igentligen har jag massvis att skriva om, men det är inget jag vill eller ska lägga upp på bloggen.

Allt flyter på som vanligt här på cyprus. Det är soligt, även om det faktiskt har regnat några gånger nu. Första gången sen ja kom hit faktiskt. Helt otroligt!
Det blir bara färre och färre gäster på jobbet så det märks att sässongen börjag gå mot sitt slut..
Vad jag vet nu så kommer jag att åka hem ca den 15 nov, vara hemma i sverige en vecka. Sen drar jag tillbaka till cypern för att jobba i huvudstaden här, Nicosia. Där ska jag jobba på Guru Bar.

I dag jobbar jag splitt. Så jag jobbade först 09.00 - 13.00 nu är jag ledig fram till 19.00, så hoppas jag på att jag kan sluta ca klockan 24. Vore skönt att sluta tidigt faktiskt! :)

Hoppas ni har det bra därhemma!!

Massor med kramar!

RSS 2.0