midsommar

Det känder hur konstigt som helst att inte fira midsommar hemma i sverige. Men vi fixade till det riktigt bra här i Cypern ändå! Anna och jag bestämde oss för att vi skulle fira midsommar innan vi började jobba på kvällen även om alla andra ballade ur och inte orkade. Så vi gick till Lidl och inhandlade sprutgrädde, nybakt bröd, ost, joprdgubbar och abba sill! Sen gick vi och satte oss för att fika. Supermysigt! Sen kom Susannah, Beda och Cissi efter ett tag. Så det vart en supermysig midsommar i alla fall!

I dag är jag ledig. Underbart!
Cissi kom på att i dag är det exakt 2 månader sen vi kom hit. Helt sjukt vad tiden går fort!

I kväll ska vi iväg till Ayia Napa för att fira Julia som fyller år i dag! Kommer bli sjukt kul!

Jobbet går superbra och är hur kul som helst. I lördags var det fullt upp på jobbet. Hade en bröllopsfest med 500 cyprioter. Helt sjukt var det! Men kul!





lediga dagar <3

Ledig i dag! Underbart!

Så i kväll blir det napa som gäller! Ska ut med hela gänget tror jag! Zdenko, Roland, Beda, Viktor, Marek, Cissi mm! Blir great! Cissi jobbar i dag, så henne får vi möta upp i napa när hon slutar, runt 3 kan jag tänka mig!

Nu har jag precis skypat med min kära bror! Jag älskar skype!

Älskar även musiken vi har på kvällen på Guru! Helt underbar, bästa DJen!
Här är en av dom bästa, så grymt bra är den! Man kan inte annat än att bli taggad! Lyssna och njut!

http://www.youtube.com/watch?v=BkChMf3ueB0

full ös..

ujuj, fullt upp är det!
Förlåt för den dåliga uppdateringen man har inte riktigt haft tid till att sätta mig vid datorn. Men det är superskojj och jobbet går superbra! Trivs så himla bra på Guru och med alla jobbarkompisar! Så himla bra team är vi!
I går vart det sent på jobbet. Var ett grekiskt bröllop med över 100personer. Slutade inte förens vid 4 i natt. Men i dag är jag ledig! Underbart! Så i dag ska jag ta en promenad till Lidl, <3 Haha, Sen i kväll är det Agia Napa som gäller! Hoppas på att kunna träffa några örebrovänner som är där nu. Har pratat om det i alla fall, men det är ju inte alltid så lätt att hitta folk i Napa.

Varmt är det i dag i alla fall. Helt olidligt när blåsten försvinner. Men har nyss pratat med pappa på skype, han sa att det regnade och var 12grader! Så jag ska kanske inte klaga ;)


bilder

Hittade Gurus sida på facebook, där hade dom en massa bilder från Guru i Protaras där jag jobbar, så jag snodde dom! :) Lägger upp dom här om det är nån som vill se. Tycker det är så himla fint så det är helt sjukt!










Larnaca med Julia







spindeln!



Free Fallin´

Är ledig i dag! I morrn jobbar jag 17-02. Troligtvis. Kan bli att jag måste jobba över. Ska vara något speciellt den här veckan för cyprioterna, så kommer vara fullt upp den här veckan. Antar att det kommer bli stressigt som f*n. Men blir nob bra, det jobbigaste är värmen, nu när jag börjar vid 17 så är det ju fortfarande varmt.

Men i dag njuter jag i alla fall av ledighet! Sitter på Stonehedge, och dricker smoothie. Tyckte att jag var värd det i dag! Har även lite bilder som ja ska ladda upp i dag! :D Men tar det i lite olika inlägg tror jag! :)

Så himla glad att jag vågade tacka ja till det här, så himla kul!

Fick en sån fin ros av kocken Jimmy! han hade skärt ut den ur morot!

Jobbet!

Julia tog lite bilder på jobbet i måndags när hon tittade förbi, älskar mitt jobb! Coolaste ever! :)







Yeah *3

Hade en superkul kväll med Julia i Ayia Napa i måndags! Var riktigt kul! Otippad utgång, hon kom förbi jobbet när vi höll på att stänga och ville ha med någon till Ayia Napa, inte kan man väl säga nej då?

Superkul var det, även om vi inte riktigt var någonstans och riktigt partade, vi var mera överallt..

I dag är jag ledig, så jag ska gå och lägga mig tiiiidigt!!! Underbart! Så ska jag städa lägenheten i dag oxå! Behövligt! Nu har jag precis skypat med pappa, farmor och farfar! Så himla kul och få se och prata med dom!

Lägger upp lite snyggbilder på mig och Julia och en typ dörrvakt vi träffade i napa!







Sen vill jag tillägga att jag gör annat än att festa oxå. 8 timmar om dagen så jobbar jag faktiskt! ;)

Har det så sjukt bra här borta i cypern, men jag saknar er alla därhemma så grymt mycket! Skulle så gärna vilja vara med på klassfesten <3 Ni får väl sätta upp en bild på mig på bordet, eller på kungen när ni spelar kubb. Älskar er mest! Kram!

RSS 2.0