jobb, huvudvärk och skype.

Ja, jag har ju inte mycket att säga igentligen.
I dag har jag jobbat, kom hem med världens huvudvärk. Så tog en huvudvärkstablett och satte mig framför brasan med datorn och ringde Lollo på skype. Planerade lite angående att åka iväg på hästshowen och föreläsningen på kvinnerstaskolan. Hoppas på att vi får med ett gäng!
Någon mer som ska dit?

Nu ska jag sätta mig under en filt och kolla om det kan vara något bra på tv. Sen ska jag sova!

Natti natti!

Hoppas!

Jag verkligen hoppas på att jag kan ta Bönis på foder! Känner mig så sjukt taggad på det!
Vore så himla kul och komma igång och träna och kanske kunna ta sig ut på tävlingsbanorna! Hoppas verkligen att det kan bli av! Men för tillfället beror det helt på jobbet. Men det är bara att hålla tummarna!


Är jättetaggad! Så nu hoppas vi!
(Självklart är alla bilderna klickbara)

myspys

Har jobbat i kiosken i dag. Jobbade med Alice och det gick super!!

Nu sitter mamma och jag och har lite lördagsmys :)
I morgon kommer Karin med barnen hit, den andra svenska familjen som var med i USA. Ska bli kul att träffa dom igen!

Nu ska jag försöka att kolla klart på filmen utan att somna. Är sjukt trött.

Det vart ju inget långt inlägg det här inte, men det kommer kanske ett längre mer intressant i morrn :)

ha en så bra lördagskväll allihopa!

massor med jobb! <3

Nu känns det super!
Ska jobba i alla fall minst 4 veckor på Delibake! Och nu är första veckan avklarad! Det är från och till ganska svårt, men det börjar gå bättre och bättre!
Och inte en enda kaka har jag ätit, strong!!

I morgon ska jag jobba i kiosken i marieberg, men börjar inte förens vid 11 så jag får i alla fall lite sovmorgon! Behövs verkligen! Men jag är så taggad, så himla kul och ha lite jobb nu!!

I kväll ska jag ta det lungt! Kolla upp lite till med pluggandet, vart lite strul med CSN nu, jag saknar tydligen 10p för att få studiemedel, Är det inte sjukt? Så nu funderar ja lite på om jag ska plugga någon liten kurs extra.. Får se om ja hittar någon skojj! Dock så måste den ju vara på distans..
Vet inte riktigt hur tiden ska räcka nu, men det fixar sig ju alltid! :D

Hoppas att ni har det superbra allihopa!


trött trött trött trött

Näe, att gå upp tidigt har nog aldrig varit min grej, och kommer nog inte att bli heller!
I morse fick jag verkligen övertala mig själv att gå upp ur sängen när klockan ringde. Men väl på jobbet är det superkul, och jag tycker att det börjar gå bättre nu!
Men aldrig trodde jag att det skulle vara så svårt att packa dammsugare och chokladbollar! Herregud! vad svårt det var i början! Men nu börjar det bli bättre, så snart kan jag börja med att försöka ställa kartongerna snyggt på varandra, i stället med som jag gör nu, ställer dom på pallen så fort som möjligt för att kunna ta nästa kartong och packa i. Haha, så mina staplar blir väldigt, osamanhängande, mot när man kollar på till exempel Johanna, när hon packar.. Konstigt ;) Men jag kämpar på, jag ska nog bli bäst på det jag med en dag!

Nej, nu vet jag inte riktigt vad ja ska skriva om.. Gör inte så mycket mer på dagarna än jobbar, kommer hem, äter, duchar, kollar på halv 8 hos mig <3 ;) och sen somnar jag typ..

Men för tillfället är jag så slut när ja kommer hem från jobbet, så det är allt som orkas med. Men så fort jag kommer in i rutinerna så hinner jag väl med mer på dagarna!

Har föresten, kanske kanske, om allt funkar, en foderhäst på g, dock så är det den där pengafrågan som är det krångliga =/ Jobbigt det där, med pengar... Men som ett vist litet barn sa till mig när ja jobbade på dagis, "Det är ju bara att gå till hålet i väggen och hämta, det gör mamma". haha, antar att detta barn syftade på en bankomat ;)

Så ja, nu ska jag fixa matlåda till i morrn, om ja kommer på någe bra..

Måste ju säga oxå, att jag tycker att mina kära underbara läsare är gulliga som följer mig! Hoppas ni finner något av intresse att läsa här :)

Ha det bäst!

Omställning.

Shit vilken tidsomställning jag måste göra nu, eller rättare sagt, dygnsrytm-omställning.

I morse masade jag mig ur min varma sköna säng kl 04.45, för att hinna med en buss så jag var framme vid Åsbro klockan 6 för att möta upp min samåkningskompis. På jobbet kämpade vi på och det blev en hel del pallar i dag med chokladbollar och damsugare! Och jag blir bättre och bättre på att packa ;) Haha, men det var gryyymt svårt i början! Himla svårt att hänga med i maskinens tempo! >.< Men i dag klarade jag det minsan helt själv! :D

I morrn ska jag inte åka buss, utan ta bilen till Åsbro för att plocka upp Sara, så då blir det lite sovmorgon, ja får sova till 05.15...

Herregud, dom här tiderna är jag inte van vid! Och i dag var jag hemma vid klockan 19.00.

Men, det är faktiskt underbart med jobb igen! Slippa gå hemma och göra ingenting.

Nej nu ska ja göra mig iordning och sova, är så sjukt trött!

Nattinatti allihopa!

Halv 8 hos mig.

Sitte och kollar på halv 8 hos mig. Tycker det är riktigt skojj faktiskt! :D

Tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg nu när det var reklam. I dag jobbade jag, och det gick superbra! Det var hur skojj som helst! Lite hektiskt när man skulle hinna med o packa i lådor, men man lär sig väl tekniken efter ett tag! Har ju 3 veckor på mig. Ska nämnligen jobba på Delibake i 3 veckor.

Gick upp så tidigt som klockan 05.15 i morse! Och i morgon bitti blir det klockan 5! Helt sjukt tidigt men ska vara duktig och gå och lägga mig skapligt tidigt!

Hoppas att ni haft en bra dag allihopa! :D

Nervös!

Okej, ska snart fixa mig iordning och försöka sova. Ska upp tiiiidigt och ge mig ut i stora världen, för Hällabrottet räknas väl till stora världen?

I morgon är nämnligen första dagen jag jobbar på Delibake, har kollat på Eniro, och jag tror jag kan vägen. Hoppas. Jag har aldrig varit där, och har ingen aning om hur det ser ut där. Men det ordnar sig nog!?

Känner mig sjukt vuxen och duktig som tar bilen aldeles själv och ska hitta. Vuxenpoängen dom bara rasar in!

Nej, har inget vettigt att skriva här mer, så jag säger väl godnatt, och håll gärna en tumme för mig i morgon!

Massa kramar på er!

Dagen innan dagen med stort D.

Aaaah, blir tokig av att inte ha något att göra!!!

Helt galet tråkigt är det! Ska försöka hitta på någe snart! Mamma och jag funderar på att gå runt harge uddar, vore nog skönt. Så har man i alla fall gjort någe i dag.

Filmen i går var i alla fall läskig, och har lärt mig att det är superdumt att kolla på skräckfilm själv. Verkligen korkat.

Nej, nu ska ja försöka hitta på något att göra, kanske borde börja pluggandet på företagsekonomi? Vart tog plugglusten vägen? Ska leta och se om jag hittar den.

Hoppas att ni har det br alla!


Hittade en bild på bästaste Henrik från när jag hjälpte han (höll han sällskap) när han bytta olja i motorcykeln. Självklart skulle han göra en min. Men han är söt ändå :)

Lär man sig aldrig?

Hej alla kära läsare!
I dag har jag jobbat!! Var superskojj och gick jättebra! Var så himla nervös när jag körde dit, men det släppte snabbt! Superskojj!

Nu sitter jag hemma, och skulle kolla om de gick nån bra film på tv, och fastnade nu framför någon läskig film på 6an.... Jag hatar verkligen skräckfilmer!! Och är ju så sjukt lättskrämd och är en sån som kan vara rädd i veckor efter att ja kollat på filmen... Osså sitter jag ensam och kollar på en?

Det dumma är ju att jag inte riktigt kan sluta kolla på den nu, man måste ju lixom se klart! Näe, skräckfilmer måste ju vara dom mest onödiga filmer som finns, man blir ju bara sjukt rädd.. Nej, nu slutar reklamen.. Får se om det kanske blir aldeles för läskigt så jag blir tvungen att byta kanal.

Ha det så bra alla!!

At Lollo´s place!

Lollo kom heeeeem, för jag längtar efter diiig.. <3

Sitter hemma hos Lollo och väntar på att hon ska komma hem från jobbet. Var med henne upp i morse oxå red vi ut på Britney och Calle, mys <3
Sen var det så himla fint väder så då tog jag hennes kamera så följde jag och Mixie med henne när hon skulle rida iväg på Z. Tyvär vart det inte så månda bilder då det inte fanns så mkt batteri i kameran, så den dog lite då och då..

Sen vinkade jag hejdå till Lollo när hon for till jobbet osså var ja så duktig så och fixade i stallet :)
Sen var Mixie och jag lite lata och kollade på film, mys! :D <3

Ikväll ska Lollo och jag iväg på bio, The Tourist blir det! Ska bli skojj!

Och i morgon ska jag provjobba, skojj skojj! Så jag längtat efter att få jobba! Helt sjukt, men så är det! Det är svårt att njuta av ledighet när man inte riktigt vet när den ska ta slut.. Tycker ni inte det? Visst njuter man som mest när man vet att man har ex 2 veckors ledighet? Att man lixom har något att komma tillbaka till efter ledigheten..

Men men, tänkte lägga upp lite bilder från i dag!
Enjoy!




Full fart!

Förlåt för min dåliga uppdatering!!

Jag ska bättra mig! Det är bara det att det har varit lite fullt upp med saker och ting, vilket är superskojj! För nu känns det som om det äntligen börjar hända lite här!

Hinner igentligen inte skriva så mycket nu, utan ska försöka pallra mig iväg och packa till ikväll, ska in till Örebro och träna! Gymdax igen! Var där i tisdags oxå, och det är superskojj! Himla kul att ha kommit igång nu!

På lördag ska jag även provjobba, och på måndag blir det antagligen provjobb på ett annat ställe, så håll tummarna!

Nej nu ska jag iväg och fixa allting innan ja ska iväg, ha det så bra alla!

super-jätte-tidigt.

Klockan är jättelite.

Och jag är uppe!! Helt sjukt! Vem går upp såhär tidigt frivilligt? Tydligen jag.. usch usch. Jag gillar mer att sova faktiskt.
Klockan 05.30 gick jag upp! Och det här gör jag bara för att åka in till gymmet!? Haha, nej ännu mera sjukt.

Men, Nu har ja beställt tid, och enda tiden som fanns, var klockan 8 på morgonen, så 8 på morgonen it is!

Det kommer bli grymt, på alla sätt och vis ;) Ska in till Örebro och hämta upp Lollo nu.

I kväll ska vi tagga utgång, ska bli superskojj! Är taggad!

Det här vart ju ett väldigt punktformat inlägg, men dom kan allt vara roliga dom med! Får väl skylla på den tidiga morgonen.

Ha det så bra alla!

längdskidor.

Nu har jag varit hurtig och åkt 6km längdskidor i zinkgruvan!

Jag var bäst på att valla så hade inge bakhalt alls! Har dock ingen kontroll i nerförsbackarna, men jag lyckades allt hålla mig uppe! Haha. Livsfarligt om spåret helt plötsligt är "trasigt" ju! Man kanske inte säger trasigt? Men ni förstår kanske vad ja menar!?

Nu ska jag laga mat, bara för att jag är så grym på det!
Nej, nu talade jag inte så mycket sanning.. Jag är inte så grym på att laga mat, det är inte riktigt min grej, tyvär! Men kycklingfileér, wook grönsaker o ris fixar till och med jag så det blir ätbart! Det ni!

Ha det så bra alla!


fotografering.

Dålig uppdatering, igen. Förlåt!

Så fort jag kommer in i bloggandet så slutar jag, typ. haha
I går var jag i alla fall ute och fotade i skogen, skulle ha lagt upp dom här på bloggen i går, men det vart inte riktigt som tänkt. Typiskt!

Men, jag rättar till det genom att lägga ut några av dom nu. Så himla fint ute nu med all snö! Underbart!

Snart ska jag iväg till zinkgruvan och åka längdskidor, var ett tag sen!


shopping, jobb och nästan gym.

Vissa gym passar ju bara inte alla.

Nej, Lollo och jag har hittat ett annat gym som vi ska prova i stället, det gymet som vi hade i tanken gick vi bara in på, och sen var det bara att vända. mer än så säger jag nog inte om det. Men vi kämpar vidare och ska försöka  hitta ett mer passande gym på torsdag. På´t igen bara!

Så åkte vi till marieberg och han handla lite innan Lollo började jobba. Så nu är det fixat och jag ska provjobba där. Kommer bli super tror jag!

Sen har Lollo och jag även smitt undebart bra planer, och jag tror att det kommer bli super! Så himla taggad, 2011 kommer att blli bästa året! Det blir ju vad man gör det till, eller?

Sen har jag även kommit på, jag har i dag exakt en månad kvar på mig att vara tonåring, sen är jag... ja, vuxen? Blir man det då? hjälp. haha, jag kan ju inte vara vuxen.

Sen fyller ju även min kära vän Emma Kaufeldt 21 år i dag. Grattis!

Nu ska ja fortsätta kolla på Kommissarie Lewis.

I morrn ska jag på introduktionskurs för företagsekonomi som jag ska börja plugga. Ska bli kul, jag är faktiskt riktigt taggad!

Ha det så bra alla!


En lite random bild på mig och Boo, som blir instruerade av Monty Roberts!


Friends means everything.

Ojoj, nu har jag varit dålig med uppdateringen! Skulle ha uppdaterat i går med jag var tyvär aldeles för trött och somnade på en gång nästan när ja kom hem från Örebro. Det är hårt att vara hos Lollo!

En liten kort resumé av vad jag gjort,
I fredags, tog bilen till Lollo, sen senare på kvällen åkte vi iväg till Kumla på inflyttningsfest! Var ganska kul fakitskt, träffade några kul människor!

I Lördags var det klassträff, vi från klassen som kunde (tyvär kunde inte alla komma) samlades i kinamuren och pratade. Massa mys! Mina vänner är bäst i världen <3
Sen efter det bestämde Lollo att vi nog skulle iväg till Frimis, så vi smsade och kollade om någon hade förfest (Lollo och jag har alltid såna bra planeringar som vi gör långt i förväg. Typ.) haha, Så svarade som tur var Jonas och sa att vi kunde komma upp till han. Sen ändrade vi planerna då alla skulle till Strömpis, så vi drog dit i stället. Där träffade vi en massa andra kompisar, och det vart en verkligen jättelyckad kväll!!
Sen fixade vi efterfest hemma hos Johan, så vi drog dit. Hemma hos Johan bakade Lollo och jag chokladbollar medans dom andra halvsov. Men chokladbollarna vart dom bästa någonsin!
Sen bestämde Lollo och jag oss för att det nog inte var någon idé och sova, då vi ändå skulle upp snart (Lollo skulle jobba på söndagen och innan det skulle vi rida hästarna o fixa stallet) Så vi var vakna, och drog sen hem till Lollo och åt frukost och råkade bara somna nån timme, sen drog vi ut.

Väl hemma i Sänna på Söndagen var jag inte vidare social, tyckte synd om Lollo som behövde jobba >.< 

Nu börjar det nog likna ett dagboksinlägg känner jag, ber lite om ursäkt för det, men ni får nog stå ut med det i dag.

I dag har jag inte gjort mycket, åkt in till askersund, varit hos arbetsförmedlingen, och sen anmält mig till Företagsekonomi A och B på distans. Är riktigt taggad på det nu, så hoppas det blir bra!

I morrn ska jag in till Lollo igen, då ska Lollo och jag ta vårat första steg till våra "bättre" vi, vi ska skaffa gymkort! Haha, helt otroligt, men nu jäklar!
Sen ska jag prata med Lollos chef, ska kanske kanske börja jobba i kiosken med. Får se hur det blir! Spännande!

Hoppas att ni alla har haft en superbra helg!!

Glada hälsningar Emma :D

Late at night

Nej, det är inte så sent, men det kändes ändå bra o skriva så. :)

Brödet jag bakade vart faktiskt ganska bra, har lite ändringar som jag ska ta till nästa gång, men det vart ändå bra, kul!

Har haft mormor o morfar här i kväll och suttit och pratat lite. Och i övrigt har det inte hänt mycket i dag. I morgon drar jag ju till Örebro och Lollo, osså blir det inflyttningsfest i Kumla.

Nu ska ja fortsätta med min ganska så meningslösa dag.

Kram på er!

Brödbakning

Jag kände att jag var sugen på och baka bröd, så det ska jag sätta igång med nu. Hittade något i min Brödbok som verkade kul, Dinner rolls med apelsin och rosmarin, hette dom. Någon som känner igen?

Så, nu ska jag sätta igång med brödbaket, tar nog lite kort på dom och lägger ut sen!

ha det bäst!

Snöspindlar?

Hej på er mina underbara bloggläsare!! :D

jag är på väg att sova, skulle bara stänga av datorn först...
Men, var bara tvungen att skriva om min otroligt spännande upptäckt. Skulle ut och låsa garaget nyss, och på vägen tillbaka in, såg jag en spindel i snön, finns det verkligen snöspindlar?

Jag menar, hur överlever dom kylan? Dom är ju supersmå, och kan väl inte hålla kylan ute? Stackarn kanske bara var vilse förstås... Jag tyckte i alla fall att det såg lite ut som om han frös, men eftersom jag inte direkt är något stort fan av spindlar så hade jag ingen vidare lust att ta in honom i kylan.
Tycker i alla fall lite synd om den.

Jaja, nu ska ja sluta bekymra mig allt för mycket för den lilla spindeln och försöka sova. Även om jag inte är trött. Måste verkligen försöka ändra min dygnsrytm.

nattinatti!

Stellas Babe´s Voltigelag.

Stellas Babe´s Voltigelag. Något bättre voltigelag får man leta efter. Eller ja, kanske man inte behöver leta så himla långt för att hitta något som var bättre igentligen, men vi var bra. För att vara vi.

Vi hade så himla kul på våra träningar, och vi tränade hårt, och vi hade bästa tränaren Malou! Som tålmodigt tränade oss så vi åtminstonde kunde ha några uppvisningar, utan att skämma ihjäl oss.
Men sista uppvisningen på Karslunds Luciashow, då var vi faktiskt bra.

hittade några bilder på oss från kvinnerstadagarna, så måste bara ladda upp dom här, finaste <3

Underbara minnen <3


Snöskottning!

Jo ni, jag skottar allt snö så snön ryker omkring mig! Typ. Men shit vad det snöar, i går vet ja inte hur många gånger vi fick skotta. Och nu när jag gick upp i morse var det bara och ge sig ut och skotta igen! Men det borde väl ändå vara lite bra träning?

Nu ska jag ut och hämta ved, glömde det när ja var ute och skottade nyss, jag är ju en mästare i att komma ihåg saker. Helt klart ;)

I eftermiddag/kväll ska jag kanske iväg till askersundsbyn och träffa Mia, hoppas på det! Vore superskojj!


Städning pågår.

Joda, nu är ja igång! Och det blir så fint så! Städar faktiskt hela nedervåningen, så det är inte bara mitt rum jag städar.
Har även passat på att byta lakan i sängen, och nu har jag världens finaste kuddar, som ja fick av Lollo o Mille på julklappsbytet vi hade :)

Snart kommer även Malva och Anna från göteborg, ska bli kul. Så ja tänkte väl att ja ska bli klar med städningen innan. Så nu ska ja ut och hämta in mattorna som hänger därute, vi höres mer i kväll antar jag!


träningsverk, pepparkakor och kusiner.

Jag måste verligen vara sämst! Haha, sån jäkla träningsverk jag har xD Haha, i ryggfileérna, armarna, benen, mm, mm ;) Haha, dax att börja träna? Ja! Nån som är på?

Har inte gjort mkt i dag, har gjort fint hos kaninerna i alla fall. Så dom vart glada, hoppas jag i alla fall. :)
Sen har jag och mamma bakat pepparkakor och jag fixade lite glasyr och målade dom så fina såå! Kan kanske lägga upp en bild på dom i morrn!
Fick även reda på att kusinen och faster från göteborg kommer och hälsar på i morrn, dom var taggade på en spark tur, haha, vilken tur för dom då att jag råkar vara expert på det ;)
 Nej, men det ska bli kul och få träffa dom lite igen!

Nu ska ja kolla på Eclipse. <3

Nattinatti alla!


Träningsverk.

Jag har träningsverk. Hela min kropp känns som en enda stor träningsverk. Typ. Men det är ju kul.

Annars, ja i dag har jag vaknat, ätit frukost, lagt mig i siffan framför brasan och läst bok, och nu i soffan med datorn. Men ibland är det skönt med sånna dagar. Bara dom inte är för ofta :)
Ska väl masa mig upp ur soffan snart, och försöka ta mig ut lite.

Så jag har väl inte så mycket intressant att skriva om i dag. Men men, hoppas att det är bra med er alla!
Kram Emma

Gott Nytt År!

Gott nytt år alla!
Jag har haft ett superbra nyår, hoppas att ni också hade det! Nyåret firades med underbaraste Lollo, och en massa andra kul folk!
Träffade även Emma o Ida när vi kollade på nyårsraketerna på stan. Jättekul att träffa dom igen! :D

Sen Lördag Söndag spenderade jag hemma hos Lollo. Vi har haft det jättemysigt och gjort massa skojj!
I lördags hade vi snörejs på gärdet med Britney och Z, och senare på kvällen var vi hemma hos Mille på julklappsbyte! Mysigaste <3
I dag red Lollo och jag först ut på Britney och Calle och sen så tolkade vi efter bästaste Z! Gick superbra! Hon var så duktig lilla Z, som för första gången i sitt liv hade någon på skidor bakom sig, men hon verkade tycka att dte var helt ok.
Lollo och jag var även duktiga och filmade när vi tolkade, måste nog säga att Lollo var bäst på o filma :) Så hon har lixom gästbloggat lite här nu, genom filmerna :)
Och för att försvara mig så var det faktiskt jättesvårt (!) att åka skidor på gärdet, för skidorna lixom fastnade.


RSS 2.0