Living the dream!

Har det sjukt bra för tillfället!
Det är vamt väder här nere, typ 20C varje dag. Är ledig varje dag, inga måsten, en massa kul att undersöka och omgiven av trevliga människor, och nu så har ett av dom tusen jobb jag har sökt, hört av sig och bad mig att höra av mig till dom när jag kommer hem i december. Det känns så great!!

Så nu njuter jag av livet för fullt, och har till och med vågat köra bil här i USA. Helt sjukt läskigt var det, men jag vågade. Kommer dock aldrig att våga köra inne i någon av städerna. Thats a big no no!

Men, måste lägga till att jag saknar alla mina underbara vänner!
Hoppas att ni alla har det super!
Kramar!

Hello :)

Hej, vill mest bara säg att jag lever, är framme, och har det bra. Även om jag trodde att jag skulle dö på flyget. Så illa mådde jag av dom jäkla lunginflammations-tabletterna!
 
Men, nu har jag sovit ut, och är pigg och glad igen. Snart ska mamma och jag bli uppplockade av dom som hyr ut huset och så ska dom visa oss runt lite i omgivningarna.
Och även om det kanske inte är så mycket att skryta om, men det är faktiskt 20C här :) I alla fall lite varmare än kyliga sverige.

Ha det så bra alla!
Kramisar!

New shoes! :D

Glömde i förra inlägget, att jag faktiskt inhandlade nya skor i dag! :D Som jag kan ha lite mer när det börjar bli kallare :)

Köpte dom faktiskt i Askersund skoaffär, dom får faktiskt in ganska mycket snyggt emellanåt!



"En vanlig förkylning då, rätt och slätt!"

Har kommit hem från läkaren nu. Han konstaterade att jag har en infektion i vänstra lungan, hade jag väntat längre med att komma in med det hade det blivit lunginflammation. Så det är ju skönt att få det här klart nu, så det kan bli bättre nu nån gång!
Men när jag skulle hämta ut recepten på apoteket, så läste hon upp de saker jag skulle ha, och utbrast "-En vanlig förkylning då, rätt och slätt!"
Haha, när hon sen hämtat sakerna så tänkte hon lite och när jag hade betalt frågade hon, "-men det kan ju inte vara nån vanlig förkylning va?"
 Haha, det finns allt härliga människor :)

Nu ska ja hjälpa mamma med att laga mat,

Ni får ha det så bra därute allihopa!


trött!

jag är verkligen helt slut! Skulle ja blunda nu skulle ja somna, på direkten!
Får verkligen kämpa för att inte ögonlocken ska åka igen. Så därför, blir det ett kort inlägg i dag!

Var i alla fall med mamma till Örebro i dag, hon skulle jobba. Så jag släppte av henne på hennes jobb, sen drog jag till stallet. Red Bönis i dag, och hon gick så himla himla fint! Finaste Bönis! <3 Sista gången jag red henne på länge, nästa gång blir om mer än 10 veckor! Helt stört!

Sen tillbringade jag resten av dagen på mammas jobb. Fick jobba lite jag med o tjäna lite pengar, alltid bra!
Nej, nu ska ja sova, i morrn ska ja till doktorn, måste kolla upp min jäkla hosta, som håller i sig nu, för drygt 7e veckan i rad!? Hoppas verkligen jag kan bli av med den nu!

Men nu ska jag sova!
NattiNatti



Underbar och älskad av alla...?


Ingen kickar fotboll som han..

Har haft en underbart bra dag i dag i örebro med bästaste tjejerna! Så himla skönt o få skratta o  prata med dom igen! <3 Saknar verkligen att få träffa dom varje dag! Underbarare människor finns inte! <3
Maya och jag vart även intervjuade i dag, det var intressant! haha :) Blir man bjuden på fika så blir man ;)

Nu är jag hemma och kollar på fotbollen, men vad håller Sverige på med?? Bäst att dom taggar till nu!


Ha det bra alla!


.....

Jag har så sjukt ont i huvudet.. Har tagit en alvedon och hoppas på att den ska hjälpa...
Så nu ska jag lägga mig och dö en stund och hoppas på att det blir bättre till  i morrn, för då är det jobbmässa som gäller! Med en massa underbara vänner <3

Nattinatti!


pictures



Icecoold!!..?

Det var -3 i morse!! och nu står termometern på -1,2! Helt sjukt ju! Jättejätte kallt!
Vart tog sommaren vägen? Den gled förbi aldeles för snabbt!

Nej, nu ska jag göra lite nytta, inte sitta vid datorn!

Hör väl av mig lite senare i dag!

hästskötare sökes?

Har städat ur min garderob! Väldigt behövligt! Så nu känns det som om jag har tagit ut ungefär hälften av vad som fanns där i! Så nu känns det som om den behöver fyllas på. Men innan det skulle det sitta bra med ett jobb så ja kan köpa kläder.. Himla svårt utan pengar..

Kollade igenom lite bilder på datorn oxå, ska lägga över på externa tänkte ja. Hittade en söt bild på mig o Lollo när vi gör iordning Calle inför tävling, skulle ja o Lollo nån gång få för oss att söka jobb som hästskötare, har vi i alla fall perfekta bilden, alla skulle vilja anställa oss när dom ser med vilken glädje och stil, vi tar oss an att göra hästen fin ;)


Next door...

Vi har fått nya grannar. Tror dom hade inflyttningsfest i natt, märkte det när jag försöka kolla på film i lugn och ro. Så jag tjuvkikade lite på festen, av festen kunde jag läsa ut att dom som flyttat in är ganska unga... För det var väldans hög teckno-musik och dom sköt smällare o raketer, och verkade ha det väldigt kul!
Det stör inte mig att dom har fest, våra hus är ju inte så nära, men va fasen, dom kunde ju ha bjudit in grannarna? :O Haha.

Nu ska jag försöka packa lite kläder. Jag har till och med strukit i dag, sjukt långtråkigt!!

Ha det bra alla!

Frånvaro, närvaro?

Förlåt alla mina trogna läsare för min frånvaro!
Men har inte riktigt haft orken till att blogga..
I onsdags vart det utgång, utan någon igentlig utgång, då vi hade en så sjukt kul förfest, så vi fortsatte förfesten tills det vart dax för efterfest, och den var lika kul den! Så onsdagen var riktigt lyckad! På torsdagen sen hade jag Bönis, så då red Lollo och jag ut på en långtur! Mys!

Nu sitter jag hemma och har precis kollat på Step up 2. Massa bra film! :D
Nu ska jag koka mig lite te, sen ska ja kolla på Hidalgo!

Ha det bra alla!
Kramar!


och bilderna?

I dag ska jag börja ta fram saker till resan, typ som kläder mm. Sen ska jag försöka plocka upp lite i rummet, av någon anledning verkar det ha en tendens att alltid bli stökigt bara några dagar efter att jag har städat? Mystiskt.

Ser att jag har blivit jättetråkig och inte lägger ut några bilder ju! SÅ därför tänkt ja lägga ut några bilder som jag hittade i min externa i går när jag kollade runt bland alla gamla bilder, så himla kul! Borde verkligen fota oftare, himla kul att ha sen ju!

Horseball på Kvinnerstaskolan:

8 Maj 2008, Vi hade vunnit en tävligt och Monty Roberts kom till våran skola och vi fick personlig träning av Monty Roberts i Join Up, på bilden: Elin, Mille, Lollo, Monty Roberts, Jag, Ida:

När Lollo och jag praktiserade hos Jan Brink och vi hade grillkväll, Lollo och jag var grymt nervösa då vi skulle gå upp och hjälpa Jan med förberedelserna. På bilden: Jans fru, Jan Brink, Jag, Al:

Mille och jag sommarjobbde på stall Kuskahus sommaren -09, på bilden Jag och Ella:



Hihi, ska leta fram lite mer äldre bilder, men det är grymt kul!

Kramar!


You'll never know if you don't go, You'll never shine if you don't glow

Har varit en riktigt skön dag i dag!
Efter en lugn morgon, så åkte jag in och hämtade passet som kommit till polisen. Kände att jag lika gärna kunde gå förbi hos mormor och morfar och åka med mamma hem när hon kom från jobbet i stället för att rusa till bussen. Bussen som för övrigt skulle innehålla en massa sjöängsskole-elever. Så jag kände att jag då gärna kunde åka med mamma.
Så sen satt jag och mormor och pratade en massa om lite allt möjlgt. Riktigt mysigt!

Så nu har jag även fyllt i en sjukt massa blanketter som ska skickas in och bli godkända för att ja ska få åka in till USA, helt sjukt! Men men, nu är det klart i alla fall!

Nu taggar jag inför i morgon, då är det utgång med bästaste Lollo, och antagligen Emelie oxå! :D Ska bli skojj, och behöver komma härifrån och få umgås med lite vänner nu!!!
På torsdag sattsar Lollo och jag på uteritt med hästarna! Myyys!

Nu ska ja sova, natti natti på er allihopa!
Kramar


sms från polisen.

Har fått ett sms från polisen att mitt pass var klart, så nu ska ja snart (om typ 1h) ta bussen in till askersund och hämta ut det.

Hitills har jag inte gjort mycket i dag. Tog en promenad i morse innan frukosten, det var riktigt skönt när jag väl kom ut!

Så nu ska ja göra iordning någonting o äta, sen ska ja göra mig iordning för att åka in till stan ;)

ha det så bra alla!


4 okt. En helt vanlig händelselös dag.

I dag har jag inte gjort mycket. I alla fall inget vettigt. Gick runt harge i dag igen, tog ca 1timme i dag oxå. Men det är ju i alla fall riktigt skönt väder ute! Även om det börjar bli riktigt kallt i luften!

Nu sitter jag nerbäddad i sängen med datorn i knät, reda på att John Blund ska komma. Men än så länge känns han väldigt långt bort.
  Så jag fördriver tiden med att kolla på parkour på youtube. Vi körde Parkour en gymnastik lektion. Själv var man riktigt stolt när man lyckades att springa 2 steg på väggen.. Men det är helt sjukt, har dock aldrig sett något liknande IRL så att säga... Våre ju coolt att se något sådant på stan!? Även om mycket av vad dom gör känns lagom självmordsbenäget?
Men det vore ju grymt att vara bra på parkour ju! Eller Free running... Någon skillad eller är det samma sak?

Nu ska jag fortsätta med vad jag nu gör och hoppas på att bli lite sömnig.. Än så länge kan jag verkligen inte sova.
 Någon mer som kollade på I Anneli i kväll? Älskar det! Sissela benn är ju så bra! Fast bäst är hon ju när hon gestaltar sin figur Filippa Bark.

Godnatt allihopa!

"Det bästa är att veta vad man letar efter innan man börjar leta efter det."

I dag gick jag upp tidigt, i alla fall relativt tidigt måste jag säga. Vaknade halv8! Och har i dag hunnit med att äta en lugn frukost, gå "runt harge", som tog ganska så exakt 1timme. Fikat elvafika hos farmor o farfar, laga mat (Jag börjar faktiskt till och med bli bra på att laga mat!), ätit, och nu sitter jag framför brasan och försöker skriva en packlista inför USA resan... Det är sjukt svårt när man inte riktigt vet vad man ska göra där... Men det blir nog bra! Osså är det dessa vikter och mått på allting när man ska flyga O.o Då måste man ju verkligen tänka igenom vad man behöver och vad man nog faktiskt inte behöver... Svårt svårt.

Så nu ska jag väl fortsätta sitta här och tycka lite synd om mig själv, då jag fortfarande har världens hosta och börjar bli riktigt förkyld. Det har jag ju inte bett om o få ju! 

nej, nu ska jag försöka fortsätta att tänka på lite bra saker att ha med sig, sen ska ja koka lite te och sätta mig här med en bra bok!

Och visst säger Nalle Puh en del riktigt bra och tänkvärda saker? "Det bästa är att veta vad man letar efter innan man börjar leta efter det"

Ha det så bra alla!
kram!


RSS 2.0