ledig

I går vart det en riktigt lyckad kväll ute. Det var Cissi jag och Nina, och nicosia verkar ha riktigt bra nattliv! Superskojj!

I dag är jag ledig. Gick upp klockan 8 i dag för att hinna med Travelexpress, så han bara med 3 timmars sömn. Så nu sitter jag på ett cafe och dricker världens största cappuccino! Välbehövligt!

Vädret här är super! På dagarna kan det bli riktigt varmt, men mot eftermiddagarna när solen försvinner blir det ganska så kallt faktiskt! Har som tur är en heater på rummet, så frysa behöver jag i alla fall inte.

I dag ska jag bara njuta av min ledighet!

Nicosia!

I nicosia nu. Allt är super och dagarna rullar på. Men det är kul på nya jobbet, massor at nytt att lära sig, men det är sjukt kul!

Gillar alla på jobbet, supertrevliga allihopa, så det känns som om det kommer att gå superbra! har inte haft tillgång till internet inna, så därav den dåliga uppdateringen, men nu ska jag försöka bättra mig. Har dock inget internet i lägenheten. Måste ta med datorn till jobbet och använda internet här. Men det funkar ju det oxå. Är faktiskt duktig och promenerar till jobbet varje dag. Tar ca 1h. Känns superbra att få lite motion. Välbehövligt!

I morgon är jag ledig, ska bli skönt. Och i kväll är det utgång i Nicosia med tjejerna som gäller. Tror det kan bli riktigt kul.

Nu är det snart dax för mig att jobba. Men ska försöka bli bättre på uppdatering. Lovar!

Hoppas allt är bra därhemma i snön!

Många kramar!

RSS 2.0