modigt emma!

Oooh, måste bara säga hur glad jag är att jag tog den här chansen! Var så nära att jag tackade nej till det här.
Men jag kände att jag tar ju alltid den lätta vägen, den jag känner till och jag vet hur det kommer bli. Men hur kul är det?
Så jag tackade ja. Och åkte till Cypern helt själv utan att riktigt veta hur det skulle bli. Och det är det bästa jag har gjort. Någonsin. Efter den här tiden här kommer jag att vara så stolt över mig själv att jag klarade det här.

Jag älskar livet här, och jag har fått så många underbara vänner! Jag lever inte i en dröm, jag lever min dröm.Fast jag saknar er därhemma! <3

2 racket och en boll

Beda och jag har köpt 2 racket och en boll som vi kan leka med på stranden. Vi var inte så bra på det, men vi har ju som sagt en hel del tid på oss att öva upp det! Lägger upp lite snygga bilder på oss från när vi tränade :)


båttur

Var på båttur i dag med bästaste tjejerna! Supermysigt var det! Vi fick bada från båten, vi fick se "spökstaden" Farmagusta och åkte till cape greko. Supermysigt. Så nu är jag sjukt brun av all sol. För röd är väl en nyans av brunt?
Efter båtturen ville Cissi och Cissi åka Flyfish som Beda och jag gjorde för någon dag sen. Så sjukt kul är det! Så beda och jag fick åka med i båten i dag när Cissisorna skulle åka :)

Var ledig i går, men nu är det strax dax för jobbet igen. Bara att köra på!

Lägger upp lite bilder från i dag!

parasailing

Måste även lägga upp bilder från när vi provoade parasailing! Så coolt det var!


uppdatering

Har hänt en hel del. Fick faktiskt vara ledig 2 dagar nu i veckan eftersom jag har jobbat så mycket övertid! Så tisdag onsdag var jag ledig! Underbart!
På onsdagen åkte Cissi jag och Beda till Cape Greko, helt sjukt fint! Vi vågade till och med hoppa från klipporna!

Annars jobbar jag på från 6-2, på helgerna är det helt sjukt på jobbet. Fullpackat och stressigt, men det är sjukt kul!
Lägger upp lite bilder på mina snygga arbetskamrater/rumskompisar Cissi och Beda i våra snygga arbetskläder, och lite bilder från cape greko!

faster faster..

Ojoj, tänkte slänga in ett superfort inlägg innan jobbet, men det kan bli svårt..

tack och hej!

RSS 2.0