men jag är ju trotts allt här för att jobba

Uuuuuuuuusch vad jag är trött på allt. Men livet går väl lite upp och ner. Så allt är ju som det ska. Det är bara så jäkla tungt ibland med allt. Även om det finns val att göra, och att visa val kan vara den lätta vägen. Till och med den rätta vägen faktiskt, ändå så är man så himla dum och tror att man ska klara sig igenom allt när man väljer den dåliga vägen. För jag vet ju faktiskt igentligen hur dumt allt blir genom det val jag gör, ändå så på något sätt lyckas jag lura mig själv och tänka att jag blir lycklig av det här. Men man blir kanske smartare med åren?
 
Jobbet är aningen tungt nu med, även om det börjar bli bättre, Cyprioternas semester börjar avta, så nu är det mestadels turister som kommer till Koi. Det tackar vi för! Verkligen! Dom är inte lätte, cyperioterna. Herregud. Nätterna spenderass återigen av mardrömmar om soya som tar slut, bord som måste sättas upp, bokningar som glömts bort mm. I går vaknade jag i panik och fick för mig att jag var tvungen att ta mig till jobbet och sätta ihop bordet för 8pers som vi hade glömt. Herregud. Det är helt sjukt. 
 
Men, mitt i alltihopa så trivs jag faktiskt här. Med allt det här, och trotts allt så är det värt det när man kan vara med och göra människors semester till ett bra minne! På något konstigt sätt så känns det ändå så himla bra här.
 
 
I morgon kommer Mia och Markus hit och hälsar på, ska bli sååååå himla kul och träffas igen! Kan behövas. 
Dock kommer jag inte att vara ledig förens på Söndag, vilket känns surt, då jag var ledig i onsdags denna vecka. Så det blir många arbetsdagar mellan dom här lediga dagarna. 
 
bjuder på en läcker bild av mig själv :)

Kommentarer
Postat av: Yvonne Eriksson

Hej och äntligen får jag läsa några skrivna rader från dig. Hoppas du hinner få några dagar med Mia och hennes kille nu oxå. Massa kramar Mamma

2012-09-03 @ 13:40:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0