Extremt katastrofalt.

Hittade bland våra album, ett album med tidningsklipp som mamma klippt ut och sparat. Som handlar om oss eller vänner. Hittade ett som min bror och våran kusin Julia har skrivit och skickat in. Det gulliga är att i tidningsklippet så har dom scannat in pappret, så det är lixom lite sirklig text av 2 barn, gulligt!
så här står det:

Hej! Vi är 2 kusiner i 12 års åldern som har gått i simskola och sedan märkestagning. Vi tycker att det är skit att det kankse inte blir någon märkestagning i sommar.
Det kanske bara blir simskola för icke simkunniga i Hallsberg under en treveckors period. Det är antagligen inte bara vi som tycker att det är extremt katastrofalt att det kanske inte blir någon märkestagning i sommar.

Två upprörda kusiner !


Kommentarer
Postat av: Lollo

Kul att ingen är taggad >.< men vi får väll ta det som kvalitetstid tillsammans ;) haha fixade inför utgång! Gratis proffssmink för

Utgång ;) ja tävlar dock på söndagen men om vi hittar några skojj kan ja hänga med med bil o nykter :)

2011-03-09 @ 19:40:04
URL: http://Www.nattstad.se/Louisebrantsberg
Postat av: Lollo

Jo hon kanske är taggad det vet ja inte :P lite smått panik va hon ska ha på sej men annars tror ja Att hon är taggad :P men dom ringde idag o frågade hur många vi blir så kan nog inte skjuta upp det nu :P blir nog bra när vi är på väg!

2011-03-09 @ 21:28:02
URL: http://Www.nattstad.se/Louisebrantsberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0